Afyonkarahisar’da Uyuşturucu Operasyonu

Afyonkarahisar’da emniyet güçleri tarafından yapılan operasyonlarda 3 bin 198 gram esrar maddesiyle birlikte 515 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.     Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından...

Afyonkarahisar’da emniyet güçleri tarafından yapılan operasyonlarda 3 bin 198 gram esrar maddesiyle birlikte 515 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

    Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde ticaretiyle mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda Sülümenli beldesinde uyuşturucu madde yetiştirildiği tespit edildi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 4 farklı ikamette yapılan aramalarda; 3 bin 198 gram esrar maddesi, 217 kök yaş kenevir bitkisi, 24 kök yaprakları alınmış kenevir bitkisi, 274 gram kenevir tohumu ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Konuyla ile ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, adliyeye sevk edilirken 2’si tutuklandı.

    Öte yandan Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bir şüpheli şahsın üzerinden 2,13 gram sentetik uyuşturucu olarak tabir edilen(bonzai) elde edildi. Sümer Mahallesi'ndeki bir parkta şüpheli bir şahsın üzerinden yine 2,74 gram esrar maddesi ele geçirildi. Şahıslar, adliyeye sevk edildi.

    Bolvadin ilçesinde de bir adreste kaçak cep telefonu alım -satımı yapıldığı ihbarı üzerine yapılan operasyonda 21 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri