Afyonkarahisar'da Bonzai Operasyonu

Afyonkarahisar’da yapılan operasyonda satışa sunulmak üzere hazırlanan ve bonzai tabir edilen 506 adet sentetik uyuşturucuyla birlikte 141 gram esrar maddesi ve 7 gram kenevir tohumu ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Şahıslar...

Afyonkarahisar’da yapılan operasyonda satışa sunulmak üzere hazırlanan ve bonzai tabir edilen 506 adet sentetik uyuşturucuyla birlikte 141 gram esrar maddesi ve 7 gram kenevir tohumu ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Şahıslar yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslardan 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu kullanımıyla mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Bir ihbarı değerlendiren ekipler bir araç ve evde yaptıkları aramada 506 adet sentetik uyuşturucu tablet ve esrar maddesi ele geçirdi. Konu ile ilgili 4 şahıs hakkında gerekli işlem yapılarak adli mercilere sevk edildi. Şahıslardan 2 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri