Afyon İşkur'dan Mobil Hizmet Noktaları Oluşturdu

Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu(İşkur) vatandaşların iş başvuru ya da personel ihtiyaçlarını kuruma gitmeden yapabilmeleri için mobil hizmet noktası oluşturdu. İŞKUR tarafından yapılan açıklamaya göre iş ve meslek danışmanları...

Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu(İşkur) vatandaşların iş başvuru ya da personel ihtiyaçlarını kuruma gitmeden yapabilmeleri için mobil hizmet noktası oluşturdu.

İŞKUR tarafından yapılan açıklamaya göre iş ve meslek danışmanları tarafından, mesleki eğitim, girişimcilik, işbaşı eğitim programı, iş ve meslek danışmanlığı gibi hizmetler anlatıyor. Çalışmaların vatandaşların yoğun olduğu kamuya açık yerlerin yanı sıra ilçe merkezlerine de gidilerek sürdürülüyor.

Sandıklı, Başmakçı, Şuhut kaymakamlıkları ziyaret edilerek toplantı salonlarında iş arayan vatandaşlara kurum tanıtılarak, eğitim ve girişimcilik kursları, kaydı olmayan vatandaşların kayıtları yapıldı.

İşkur mobil hizmet noktalarının vatandaşların İşkur ile ilgili başvurularına cevap vereceğini dile getiren İşkur İl Müdürü Erdem Ünlüyalvaç , iş arayan ve işverenin bu hizmet noktalarında buluşturularak yatırımların ve istihdamın arttırılması için önemli bir katkı sağlayacağını kaydetti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri