Afad: İnşaat Kazası Sonrasında Arama-kurtarma Çalışmalarına İvedilikle Başladık

Başbakanlık Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığı, İstanbul, Şişli'de yaşanan inşaat kazası sonrasındaki arama-kurtarma çalışmalarına ivedilikle başlamış olup; yapılan çalışmalar sonucunda 10 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını...

Başbakanlık Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığı, İstanbul, Şişli'de yaşanan inşaat kazası sonrasındaki arama-kurtarma çalışmalarına ivedilikle başlamış olup; yapılan çalışmalar sonucunda 10 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını bildirdi.

ADAF’dan yapılan yazılı açıklamada, 6 Eylül 2014 Cumartesi günü akşam saatlerinde yaşanan inşaat kazası sonrasında AFAD İstanbul İl Müdürlüğü'ne bağlı 10 kişilik bir uzman ekip ile İtfaiye, 112 Acil ve Emniyet personelinin arama-kurtarma çalışmalarına ivedilikle başladığı bildirildi.

Yapılan çalışmalar sonucunda 10 kişinin cansız bedenine ulaşıldığı kadedildi. Yaşanan acı olay sonrasında gündeme gelen ve görevlerini eksiksiz şekilde yerine getiren arama-kurtarma ekiplerini hedef göstermeyi amaçlayan bazı kasıtlı ve mesnetsiz iddiaları en sert biçimde kınayan AFAD yönetimi, "Türkiye'nin afet ve acil durumlarda tek yetkili kurumu olan AFAD, gelecekte meydana gelebilecek olaylar karşısında da ülkemize hizmet etmeye devam edecektir. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz." ifadelerini kullandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri