Adil’in transferi rotayı stopere çevirdi

Tümosan Konyaspor’da Adil Demirbağ’ın Rizespor’a transfer olması yeşil-beyazlı takımın transfer rotasını değiştirdi. Geçtiğimiz sezon Calvo ile iyi bir ikili olan Adil’in yerine bir stoper transferi yapılacak

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Rizespor, Konyaspor başarılı stoperi Adil Demirbağ ile anlaştığını duyurdu.
Karadeniz ekibinden yapılan açıklamada, “Çaykur Rizesporumuz Adil Demirbağ’ın transferi için Konyaspor ve futbolcu ile anlaşmaya vardı.
Kulübü Konyaspor ile yapılan mutabakat sonucu anlaşmaya varılan 26 yaşındaki defans oyuncusu Adil Demirbağ sağlık kontrolleri sonrası kendisini yeşil-mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.” İfadeleri kullanıldı.
Konyaspor yönetiminin bu transferden yaklaşık 20 milyon TL civarında bonservis elde ettiği öğrenildi.
STOPERE TAKVİYE YAPILACAK
Tümosan Konyaspor’da Adil Demirbağ’ın Rizespor’a transfer olması yeşil-beyazlı takımın transfer rotasını değiştirdi. Geçtiğimiz sezon Calvo ile iyi bir ikili olan Adil’in yerine bir stoper transferi yapılacak. Sırp teknik direktör Aleksandar Stanojevic bu bölgeye transfer istediğini yönetime bildirdi. Stoper mevkiinde Calvo’nun dışında Kahraman Demirtaş ve Metehan Mert bulunuyor.
ATINÇ NUKAN YENİDEN GÜNDEMDE
Tümosan Konyaspor’da Adil Demirbağ’ın Rizespor’a transfer olması yeşil-beyazlı takımın transfer rotasını değiştirdi.
Konyaspor’un stoper transferinde daha önce gündeme gelen Atınç Nukan ismi yeniden masada. Göztepe'de forma giyen eski Beşiktaşlı 1.96 boyundaki Atınç Nukan’ın kulübüyle 1 yıl daha kontratı bulunuyor. Bu sezon 26 maçta oynayan tecrübeli oyuncunun kulübüyle anlaşılması halinde Konyaspor’da oynayamaya sıcak baktığı ifade edildi.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri