Adilcevaz’da Kermes Düzenledi

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde faaliyet gösteren Adilcevaz Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği (ASYADER) tarafından kermes düzenledi.Kermesin açılışına Adilcevaz Belediye Başkan Yardı...

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde faaliyet gösteren Adilcevaz Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği (ASYADER) tarafından kermes düzenledi.

Kermesin açılışına Adilcevaz Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Ekem, AK Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kermes açılışını yapan Adilcevaz Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Ekem, derneklerin milli, dini ve manevi duyguların artmasına vesile olduğunu ifade ederek, ASYADER tarafından düzenlenen kermesin hayırlara vesile olmasını temenni ettiklerini söyledi.

Dernek Başkanı Bedrettin Aydın ise, kermesten elde edilecek gelirin dernek faaliyetlerinde kullanılacağını belirterek, “Halkımızın bilinçli olarak bu tür etkinliklerimize büyük teveccüh göstererek, bizleri yalnız bırakmaması dernek olarak bizleri son derece mutlu ediyor. Bir hafta boyunca sürecek olan kermesimizde yöresel yemekler, gıda, giyim ve birçok konuda halkımıza hizmet etmekteyiz. Vatandaşlarımızın ve hanım kardeşlerimizin çok özel gayretleriyle hazırladığı yöresel yemekler, çeyizlik ürün ve giyim çeşitleri satışa sunuluyor. Yapılan bu tür kermesler hayır amaçlı olduğu için satışa sunulan ürünlerin fiyatları oldukça uygundur. Bu tür etkinliklerden elde edilen geliri hayır işleri için kullanıyoruz. Dernek olarak yoksul ailelere gıda yardımları yapmanın yanı sıra eğitime destek sağlıyoruz. ASYADER’e gönülden ve madden destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz" dedi.

Eski emniyet müdürlüğünün bulunduğu alanda düzenlenen kermes programı 23 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri