Adilcevaz Myo’da Kutlu Doğum Etkinliği

Bitlis Eren Üniversitesi Adilcevaz Meslek Yüksekokulu’nda Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında konferans düzenlendi.Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan...

Bitlis Eren Üniversitesi Adilcevaz Meslek Yüksekokulu’nda Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında konferans düzenlendi.

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şadi Eren’in konuşmacı olarak katıldığı konferans, Adilcevaz Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirildi. Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şadi Eren, “Diyanet İşleri Başkanlığımızın yaptığı en faydalı işlerinden biri Kutlu Doğum Haftası çalışmalarıdır. Bu yıl ‘Tevhid ve Vahdet-Gelin Birlik Olalım’ konusunun ele alınması da son derece önemlidir. Kutlu Doğum Haftası’nı kutlamamızın sebebi, Yüce Resulü daha iyi tanımak, anlamak ve O’nu hayatımızda kendimize rehber edinmektir” dedi.

Eren, Peygamber Efendimizin insana verdiği öneme ve kardeşlik konularına dikkat çekerek, insan ilişkilerinde birbirlerine karşı nasıl davranılması gerektiği konusunda örnekler verdi.

Konferansa Adilcevaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Murat Çelik’in yanı sıra öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri