‘Adil düzen için çalışmaya devam’

Saadet Partisi Konya İl Kadın Kolları Başkanı Fazilet Bütüner, “Ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşması, adil bir düzenin kurulması için ‘Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi’nde çalışmaya devam edeceğiz” dedi

Saadet Partisi Konya Kadın Kolları Nisan Ayı İl Divan Toplantısını parti il binasında gerçekleştirdi. Toplantıya Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, Millet İttifakı Konya Milletvekili Adayı Ayşe Alkım Gökçe, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları Başkanı Damla Yılmaz ve çok sayıda partili kadın katıldı.

SEÇİMİN BELİRLEYİCİSİ KADINLAR OLACAK

Divan toplantısında konuşan Saadet Partisi Konya Kadın Kolları Başkanı Fazilet Bütüner, “Bu seçimin en büyük belirleyicisi kadınlar olacaktır. Bizler davamızın inancı olarak ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşması adil bir düzenin kurulması için ‘Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi’nde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu

ÖNCELİĞİMİZ AHLAK VE MENEVİYAT

Ahlaklı bir toplumun yetişmesinde annenin ve kadının önemine değinen Bütüner, “Biz herhangi bir dernek, vakıf, yardım kuruluşu, araştırma merkezi, fikir kulübü değiliz. Milli Görüş ideallerimizi, siyasi çalışmalarla temin ve tesis etmeye gayret eden bir teşkilatız. Eğitimleri ve tüm çalışmalarımızı davamızı anlatmak, tebliğ etmek ve adaleti hakim kılmak için yapıyoruz. Biz her daim önce ahlak ve maneviyat deriz. Biz insanlığın tüm çalışmalarında ahlakı ön şart görürüz. Kamu çalışmalarının tümünde ön şarttır ahlak. Ahlaklı toplumları yetişmesine öncülük edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Saadet Partisi Konya Kadın Kolları Başkanı Fazilet Bütüner, Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman teşekkür ederek hediye takdim etti.

SAİT ÇELİK




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri