Adex 2014 Fuarı Kapılarını Ziyaretçilerine Açtı

Azerbaycan'da birincisi gerçekleştirilen Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı(ADEX 2014), kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bakü Expo Merkezi'nde gerçekleşen fuara; hava, kara ve deniz kuvvetlerinden yüzlerce yüksek rütbeli komutan, asker ve davetli...

Azerbaycan'da birincisi gerçekleştirilen Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı(ADEX 2014), kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bakü Expo Merkezi'nde gerçekleşen fuara; hava, kara ve deniz kuvvetlerinden yüzlerce yüksek rütbeli komutan, asker ve davetli katıldı. Fuara gelenler yerli ve yabancı şirketlerin sergilediği küçük ve büyük çaplı silahları yerinde inceleme fırsatı buldu. Fuarda sergilenen helikopterler, zırhlı araçlar, roket sistemleri, iletişim kurguları, tüfekler, tabancalar, füze sistemleri ve birçok askeri tesisat renkli görüntülere sahne oldu.

Türkiye'den firma ürünlerini sergilemek için fuara katılan ROKETSAN Genel Müdürü Selçuk

Yaşar, Cihan Haber Ajansı'na(Cihan) yaptığı açıklamada, fuara silahlı kuvvetlerden büyük ilgi olduğunu söyledi. Yerli ve yabancı bir çok şirketin ROKETSAN'ı tanımaya çalıştıklarını dile getiren Yaşar, fuarda kendi ürettikleri silah sanayi ürünlerinin kullanımını da ilgililere anlatma fırsatını bulduklarını ifade etti.

Fuarda firmasının standını açan HAVELSAN'ın pazarlama müdürü Alparslan Kuloğlu da Cihan'a yaptığı açıklamasında, ürünlerini burada tanıtma fırsatı bulmanın önemine vurgu yaptı. Özellikle, komuta kontrol ve simülatör alanında bir çok kişinin firmalarını ziyaret ettiklerini belirten Kuloğlu, yerli ve yabancı şirketlerle iyi bir etkileşim içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

Bakü'deki Expo Merkezi'nde gerçekleşen fuara 34 ülkeden 200 şirket katılıyor. Türkiye'den 37 şirketin katıldığı "ADEX 2014" fuarına ROKETSAN altın sponsorluğunu yapıyor. Fuar 13 Eylül'e kadar kapıların ziyaretçilerine açık tutacak.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri