Adeseyle kolayRamazan yardımı

Ramazan indirimleriyle büyük ses getiren Adese, ramazanda ihtiyaç sahiplerini sevindirmek isteyenler için kolay ve güvenilir çözümler sunuyor

Ramazan indirimleriyle büyük ses getiren Adese, ramazanda ihtiyaç sahiplerini sevindirmek isteyenler için kolay ve güvenilir çözümler sunuyor. Adese, 9 şehirdeki marketlerinde Ramazan yardım kolileri ve alışveriş çeklerinin satışına başladı. 27.90 TL 45.90 TL ve 66.90 TL’lik üç farklı hediye kolisinin yanı sıra, istenilen miktarda alınabilen alışveriş çekleri de Ramazan yardımı yapmak isteyen müşterileri bekliyor. Adese, geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören kolilerde yine geçtiğimiz Ramazan ayındaki fiyatları uyguluyor.  

Ramazana özel uygun fiyatlarla hazırlanan paketlerde temel mutfak ihtiyaçlarına yönelik işlevsel içerikleriyle dikkat çekiyor.  Bin TL ve üzeri alışverişlerde nakit ve kredi kartı ile tek seferdeki ödemelere yüzde 3 indirim fırsatı da sunulan yardım kolilerinde ayrıca yine bin TL ve üzeri alımlarda şehir merkezine 15 kilometre mesafeye kadar ücretsiz nakliye kolaylığı da sağlanıyor.

Özel siparişlerde müşterilerin içeriklerini kendilerin de belirleyebilecekleri koliler, sadece uygun fiyat değil Adese güvencesi de sunuyor. Üç yardım kolisinde de ürünlerin belirtilen özellik ve sayıda olacağını ifade eden Adese yetkilileri, uzun yıllardır hazırladıkları Ramazan kolilerinde Adese’ye duyulan güvene layık olabilmek amacıyla koli içeriklerine büyük hassasiyet gösteriyor.

ALIŞVERİŞ ÇEKLERİYLE KULLANIŞLI VE KOLAY YARDIM

Adese, Ramazan yardımı için ihtiyaç sahiplerinin istedikleri gibi harcayabilecekleri alışveriş çekleriyle de yardım etmek isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor. Müşterilerin diledikleri miktar ve sayıda alabilecekleri alışveriş çekleri, indirim ve taksit avantajıyla sadece ihtiyaç sahiplerini değil, yardım sahiplerini de sevindiriyor. Bin TL ve üzeri alışveriş çeki alımlarında yüzde 5 indirim veya geçerli kredi kartlarına 5 taksit uygulanıyor.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri