Adeseden milli iradeye destek

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, ülkenin milli bütünlüğüne karşı gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından örnek bir davranış sergiledi

Adese, Konya’da milli iradenin yanında olmak amacıyla demokrasi nöbeti tutan binlerce vatandaşa ücretsiz su ve kumanya dağıttı. Konya'da darbe girişimine tepki göstererek milli iradenin yanında olan binlerce vatandaş, Konya Valiliği önü ve Mevlana Meydanı'nda bir araya geldi. İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, ellerinde Türk bayraklarıyla darbe girişimini lanetleyen vatandaşlara su ve kumanya ikramında bulundu. Adese’nin bu davranışı vatandaşların takdirini toplarken, Adese diğer firmalara da öncü oldu. Meydanlardaki vatandaşlara ikramlarda bulunan ilk firma olan Adese’nin ardından bazı Konya firmaları da demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara su ve yiyecek ikramında bulundu.

 ARAÇ FİLOSUYLA KONVOY OLUŞTURDU

Adese ayrıca, üzerlerine Türk bayrakları astığı araç filosuyla Konya’da yaklaşık 100 araçlık konvoy oluşturdu. Adese yöneticilerinin ve çalışanlarının da kendi araçlarıyla katıldıkları konvoy,  vatandaşların da katılımıyla yüzlerce araca çıktı. Bununla birlikte tüm Adese mağazalarında Türk bayrakları asıldı. Ülkemizin milli bütünlüğüne karşı gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından sosyal medya hesabından da bir paylaşımda bulunan Adese bu paylaşımda, “Ülkemize, milletimize ve milli iradeye sahip çıkan, kendilerini kahramanca feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri