Adeseden, İstanbulda yeni şube

Geçtiğimiz hafta İstanbul ve Kocaelideki altı mağazayı bünyesine kattığını duyuran Adese, ilk açılışını İstanbul Sancaktepede yaptı
Geçtiğimiz hafta İstanbul ve Kocaeli’deki altı mağazayı bünyesine kattığını duyuran Adese, ilk açılışını İstanbul Sancaktepe’de yaptı.

Perakende sektöründe yılın ilk satın alma hamlesini gerçekleştiren Adese, bünyesine kattığı mağazaların açılışlarını yapmaya Samandıra Sancaktepe’den başladı. Bin 200 metrekare satış alanına sahip mağazanın açılış çalışmalarını kısa sürede tamamlayan Adese, semt halkının da yoğun ilgi gösterdiği bir törenle, 141’inci şubesini müşterilerinin hizmetine sundu. 36 çalışanla hizmet verecek Sancaktepe Adese’nin açılış kurdelesini Adese Genel Müdür Yardımcısı Sıtkı Erben, Adese Denetim Direktörü Ali Korkmaz ile birlikte kesen Adese Marmara Bölge Müdürü Muhammed Ak, Marmara Bölgesi’nde büyüme hedeflediklerini ifade ederek, “Konya’dan İstanbul’a uzanan lojistik çizgimiz üzerine yeni şubeler ekleyeceğimizi dile getirmiştik. Nitekim hisseleri İMKB’de işlem gören ulusal bir marka olarak, belirttiğimiz hedeflere bağlı kaldık ve Kocaeli’de iki ve İstanbul’da dört yeni mağazayı bünyemize kattık” dedi. Muhammed Ak, yeni mağazaları Adese kalite standartlarına göre düzenlediklerini belirterek, “Altı mağazadan oluşan açılışlar serimizin ilki olan Sancaktepe Adese’nin açılış törenine yoğun ilgi gösteren semt sakinlerine teşekkür ederim” dedi.
ADESE 5 AÇILIŞ DAHA YAPACAK
Sancaktepe Adese ile birlikte Adese’nin İstanbul’daki mağaza sayısı 7’ye, Marmara Bölgesi’ndeki şube sayısı 15’e ve toplam mağaza sayısı 141’e ulaştı. Adese, kısa bir zaman içinde İstanbul’da üç, Kocaeli Darıca ve Gebze’de ise birer mağaza daha açmaya hazırlanıyor. Hâlen 3600’den fazla çalışanı olan Adese, yeni açılışlarla birlikte yaklaşık 140 kişiye daha istihdam sağlayacak.
HABER MERKEZİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri