Adese'den babalara layık bir kutlama

Adese, Babalar Gününü babalara özel ürünlerde bütçe dostu fiyatlar, kasa indirimleri, kampanyalar ve eğlenceli tıraş yarışmasıyla kutluyor

Adese, Babalar Günü’nü babalara özel ürünlerde bütçe dostu fiyatlar, kasa indirimleri, kampanyalar ve eğlenceli tıraş yarışmasıyla kutluyor. 9 ildeki 148 şubesinde 17 Haziran’a kadar birçok avantaj sunan ulusal perakende markası, Adese mağazalarında giyim ve ayakkabı reyonlarında özel bir hazırlık yaptı. Her zevke uygun giyim ürünleri ve ayakkabılarda cazip fiyatlar sunan Adese, babalara ve babalarına şık bir hediyeyle sevindirmek isteyenlere, bol seçenek ve çok özel fiyatlar sunuyor. 

Giyim, ayakkabı, teknoloji reyonlarındaki “babalara layık” fiyatların yanı sıra çok özel kasa indirimleri de Adese ziyaretçilerini bekliyor. Adese’de Babalar Günü, bir gelenek hâline gelen Adese Babalar Günü Tıraş Yarışması’yla da kutlanıyor. Konya Kulesite ve Otogar, Ankara Keçiören, Aksaray Parksite, Ereğli Parksite, İstanbul Sultanbeyli ve Ümraniye, Bolu Beşkavaklar Adese’lerdeki yarışmalarda babaları eşleri veya çocuklarıyla birlikte eğlenceli bir tıraş macerası bekliyor. Birincilerin 50 TL Adese Puan kazanacakları yarışmada, her katılımcı yarışmada kullanacakları Gillette Fusion Pro Glide 2 Tıraş Makinesi ve Tıraş Sonrası Losyon da kazanacak.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri