Adese’de manav günü Perşembe

Adese, müşterilerine yine avantajlı bir alışveriş fırsatı sunuyor. Her perşembe günü Adese ve Adesem manav reyonlarında tüm ürünlerde inanılmaz indirimler uygulanıyor.

Adese, alışverişi kazanca dönüştüren kampanyalarının yanı sıra, perşembe günleri manav reyonlarında uyguladığı indirimlerle müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Bundan böyle her perşembe günü, tüm Adese ve Adesem mağazalarında manav reyonlarındaki en taze meyve ve sebzeler tüketicileri şok fiyatlarla karşılıyor.

ADESE KART’LA AVANTAJLAR
 “Mis Gibi Fırsat” kampanyası 22 Şubat’ta sona eriyor. 28 Şubat’a kadar süren kampanyada ise Adese müşterilerine Profilo Çamaşır Makinesi kazanma şansı sunuluyor. 
“Adese’den Aile Bütçesine 10 Puanlık Katkı” fırsatıyla Adese Kart ile 15 Mart tarihine kadar Omo, Cif, Domestos, Yumoş ve Rinso ürünlerinden 50 TL tutarındaki alışveriş yapan herkes 10 TL değerinde Adese Puan kazanıyor.
28 Şubat tarihine kadar Adese Kart’la Konya ve Aksaray’daki Adese mağazalarından 2 adet 500 gramlık Becel Margarin alana 900 gram Enka Yoğurt hediye!
Zeda Kuruyemiş ürünlerinden en çok alışveriş yapan ilk yetmiş kişinin Galatasaray-Konyaspor maçına bilet kazanacağı “Zeda ile Herkes Maça” kampanyası 22 Şubat’a kadar devam ediyor.
Ayrıca Aile Dostu Dergisi ve ALO ile birlikte düzenlenen yarışma ile “Benim annem süper çünkü…” cümlesini en güzel şekilde tamamlayan ilk 30 kişi Braun Narenciye Sıkacağı kazanıyor. Ayrıntılı bilgi için Aile Dostu’nun bu ayki sayısında yer alıyor.
Kulesite Adese müşterileri ise 28 Şubat’a kadar 150 TL tutarındaki alışverişlerine 15 TL değerinde Selva Sefa Yemek Kuponu kazanıyor. Kısacası, Adese’de kaliteli alışveriş; kampanyalar, Adese Puan’lar, sürpriz indirimler ve avantajlarla en kârlı hale geliyor.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri