Adese Marmarada büyümeye devam ediyor

Geçtiğimiz ay İstanbul ve Kocaelide açtığı mağazalarla Türkiyedeki toplam mağaza sayısını 146ya Marmara Bölgesindeki şube sayısını ise 20ye çıkaran Adese, Kocaeli Körfezde de hizmet vermeye hazı

Geçtiğimiz ay İstanbul ve Kocaeli’de açtığı mağazalarla Türkiye’deki toplam mağaza sayısını 146’ya Marmara Bölgesi’ndeki şube sayısını ise 20’ye çıkaran Adese, Kocaeli Körfez’de de hizmet vermeye hazırlanıyor.

Türkiye’nin 9 şehrinde 146 mağazayla hizmet veren Adese, 2012 hedefleri doğrultusunda yeni mağazalar açarak hızlı ve istikrarlı şekilde büyümeye devam ediyor. Kısa bir süre önce, Kocaeli’de iki İstanbul’da ise dört mağaza açarak 2012’ye hızlı bir giriş yapan Adese, Kocaeli Körfez AVM’de, toplam 796 metrekare satış alanında 4 kasa ve 25 personelle hizmet verecek olan yeni mağazasının açılışı için çalışmalara başladı. Başta Kocaeli ve İstanbul olmak üzere Marmara bölgesinde mağaza yoğunluğunu artırmayı planlayan Adese 2012 yılı sonuna kadar mağaza sayısını 156’ya çıkarmayı hedefliyor.

ÖZESKİCİLER: “MARMARA BÖLGESİ’NDE BÜYÜYORUZ”

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında hisselerinin İMKB’de işlem görmeye başladığını ve bu aşamadan itibaren büyüme ivmelerini artırdıklarını ifade eden Adese Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler, “Adese, 20 yıl boyunca istikrarlı bir büyüme süreci izlemiş ve halka açıldıktansonra büyümesine hız kazandırmıştır” dedi. 2012 yılına, tüm perakende sektöründe ses getiren önemli bir büyüme hamlesiyle girdiklerini hatırlatan Özeskiciler, “Marmara Bölgesi’nde hizmet yoğunluğumuzu artırmayı hedefliyoruz. Bu amaçla İstanbul’un Anadolu Yakası’nda dört mağazayı, Kocaeli’de ise Gebze ve Darıca mağazalarını hizmete açmıştık. Açılışını Mart ayının sonunda planladığımız yeni mağazamızla birlikte Körfez halkı da Adese kalitesi ve avantajlarıyla tanışacak” dedi. Özeskiciler, Ocak ayında açtıkları altı mağazayla 140 kişilik istihdam sağladığını da belirterek, “Adese’nin halen yaklaşık 3 bin 700 çalışanı bulunuyor. 2012’ye 340 kişilik istihdam oluşturma hedefiyle başlamıştık. Yıl içinde açtığımız mağazalarla bu hedefimize ulaşacağız” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri