Adese Marketleri Boluya şube açtı

Yeni yıla Mersinden İstanbula uzanan lojistik çizgisi üzerinde büyüme hedefiyle başlayan Adesenin, Boludaki yerel bir market zincirinin dört şubesini de bünyesine kattığı resmen açıklandı

Yeni yıla Mersin’den İstanbul’a uzanan lojistik çizgisi üzerinde büyüme hedefiyle başlayan Adese’nin, Bolu’daki yerel bir market zincirinin dört şubesini de bünyesine kattığı resmen açıklandı. Böylece hizmet verdiği şehirler arasına Bolu’yu da ekleyen Adese’nin mağaza sayısı 135’e, toplam ticari alanı ise yüz bin metrekarenin üzerine çıktı. Adese’nin Repose, Restore ve Oyuncak Ülkesi gibi diğer iştirakleriyle birlikte toplam şube sayısı ise 156’ya ulaştı. Satın alma işlemi hakkında bilgi veren Adese Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler, büyüme imkânları üzerinde uzun süredir çalışma yaptıklarını belirterek, “2011 yılına lojistik çizgimiz üzerinde ve yeni şehirlerde hizmet verme hedefiyle başlamıştık. Belirtilen amaç doğrultusunda hareket ettik ve bu yöndeki ilk operasyonumuzu sonuçlandırdık. Türkiye’nin sekiz şehrinde hizmet veren Adese mağazalarındaki avantajı, bundan böyle Bolulu tüketicilere de sunacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Yeni şubelerimiz, Adese kalite ölçütlerine göre yeniden düzenlenerek, kısa bir süre sonra Bolulular’a hizmet vermeye başlayacak” dedi.

 Özeskiciler, Adese’nin gelişim süreci hakkında bilgi vererek “Adese, Anadolu kenti merkezli olduğu halde ulusal ölçeğe girmeyi başarmış bir markadır. On sekiz yıldır müşterilerimize güvenilir, kaliteli ve avantajlı alışveriş hizmeti sunuyoruz. Ürettiğimiz katma değeri, hizmet verdiğimiz coğrafyayla paylaşan bir marka olarak, Türkiye organize perakende sektöründeki istikrarlı gelişimimizi sürdürüyoruz.” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri