Adese Kart ile kazanma şansı

Kullanıcılarına avantajlar sağlayan Adese Kart’la tek seferde 25 TL’lik alışveriş yapanlar, 7 adet 2010 model Hyundai i10 otomobilden birini kazanma fırsatı yakalıyor.

Kullanıcılarına her alışverişte farklı avantajlar sunan Adese Kart’la 16 Haziran - 20 Temmuz 2010 tarihleri arasında Aksaray, Ankara, İstanbul, Karaman, Kocaeli, Konya, Mersin ve Sakarya’da bulunan tüm Adese ve Adesem mağazalarından tek seferde yapılacak 25 TL’lik alışveriş, 7 adet 2010 model Hyundai İ10 1.1 TEAM otomobil için çekiliş hakkı kazandırıyor. Talihliler 27 Temmuz 2010 tarihinde Adese Alışveriş Merkezi’nde noter huzurunda yapılacak çekiliş sonucunda belirlenecek.

Adese Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İzgi, “Millî Piyango Genel Müdürlüğü izni ile düzenlediğimiz kampanya, alışverişlerini Adese Kart’la yapan müşteriler için hazırladığımız sürprizlerden sadece bir tanesi. Önümüzdeki dönemde bu tarz kampanyalar ve çekilişler ile müşterilerimize avantajlar sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Adese’de hâlen geçerli olan kampanyalar Adese mağazaları, www.adese.com.tr sitesi ve 444 0 237 numaralı Müşteri Danışma Hattı’ndan öğrenilebiliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri