Adese, çalışanlarını bir araya getirdi

Adese, Görevimiz Market sloganıyla saha çalışanları ile merkez ofis çalışanları arasındaki sinerjiyi kuvvetlendirecek yeni bir projeyi hayata geçiriyor

Adese, “Görevimiz Market” sloganıyla saha çalışanları ile merkez ofis çalışanları arasındaki sinerjiyi kuvvetlendirecek yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Perakende sektörünün güçlü temsilcilerinden Adese, “Görevimiz Market” sloganı ile tüm çalışanlarının kurumun sürdürülebilir başarısı için katılım sağlayabileceği yeni bir projeye başlıyor. Katılımcı kurum kültürünü ön plana çıkaran proje, genel merkez ve saha çalışanlarını markette bir araya getirerek şirketin kurumsal performansını daha da güçlendirmeyi amaçlıyor.

Proje hakkında bilgi veren Adese Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler, “Çalışanlarımızın bir araya gelerek kaynaştığı, birbirlerini daha iyi tanıyıp anladığı bir çalışma ortamı oluşturulmak ve bu ortamın sürekliliğini sağlanmak için bu projeyi hayata geçiriyoruz. Özellikle sistem geliştiren, ürünleri seçen, müşteriyle iletişim kurduğumuz araçları şekillendiren merkez ekibinin market ortamını tecrübe etmeleri hizmet kalitemizi daha da yukarıya çekmemiz açısından önemli katkı sağlayacaktır” dedi.

“Görevimiz Market” ile hedeflerinin perakende sektörünün dinamik yapısı içerisinde Adese’yi farklılaştırmak olduğunu belirten Özeskiciler, kurum içerisinde her çalışanın bulunduğu alanda uzmanlaşması, resmin sadece bir kısmının görülmesine neden oluyor. Proje ile Adese çalışanlarına sahada olma fırsatı sağlayarak resmin büyük parçasını görmelerini ve onların geleceğe dair kariyer basamaklarını daha gerçekçi adımlarla çıkmalarını sağlamak istiyoruz. Bu proje kurum için maddi kazanımlardan öte, kurumun ayakta kalmasını sağlayan manevi kazanımlar da sağlayacaktır ve Adese olarak “Görevimiz Market” gibi kurum hedefleri ile çalışan hedeflerini ortak bir paydada toplayacak projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri