Adese, Bingo ile kazandırıyor

Bingo markalı ürünlerden alışveriş yapan Adese müşterilerine Bosch markalı 12 adet çamaşır ve 12 adet bulaşık makinesi kazandıran kampanyanın çekilişi dün Adese Alışveriş Merkezleri içerisinde kurul
‘Bingo’ markalı ürünlerden alışveriş yapan Adese müşterilerine Bosch markalı 12 adet çamaşır ve 12 adet bulaşık makinesi kazandıran kampanyanın çekilişi dün Adese Alışveriş Merkezleri içerisinde kurulan Bingo standının önünde noter huzurunda yapıldı. Adese’nin Bingo ile birlikte düzenlediği kampanyanın çekilişi noter huzurunda yapıldı ve 24 kişi Bosch çamaşır ve bulaşık makinesi kazandı.
10 Aralık 2011 – 10 Ocak 2012 tarihleri arasında Bingo ürünlerinden Adese Kart’la 10 TL ve katları tutarında alışveriş yapan Adese ve Adesem müşterilerinin katıldığı kampanyayla ilgili bilgi veren Adese yetkilileri, kampanyaya 4 bin 488 kişinin katıldığını belirtirken, asil talihlilerin hediyelerini 9 Şubat 2012 tarihine dek teslim alabileceklerini belirtti.
Çekilişle çamaşır makinesi kazanan asıl talihlilerinin isimleri şöyle: Nargül Destebaşı, Ali Çetiner, Hüseyin Eroğlu, Nurcan Temel, Şükrü Tavukçu, İlhan Topçu, İzzet Ölü, Musa Baysal, Mehmet Karakoyun, Fatma Cömert Algur, Zeynep Koçdemir ve İnci Küçükdereli.
Çekilişle bulaşık makinesi kazanan asıl talihlilerin isimleri ise şöyle: Ali Özetci, Abdulkadir Arı, Hüseyin Aşçı, Mustafa Ağaç, İlhami Yaman, Mustafa Han, Mehmet Tekeci, Hasan Ekici, Mehmet Ali Turhan, Mehmet Mücevher, Tezcan Bölük ve Zübeyde Altan.
FERDİ İHSAN ÜNAL
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri