Adenya Hotel, alternatif tatil seçenekleri sunuyor

Yaz ayları yaklaşırken otellerde de hareketlilik başladı.

Yaz ayları yaklaşırken otellerde de hareketlilik başladı. Yurt içi ve yurt dışından tatile gitmek isteyen vatandaşlar, hem bütçelerine uygun hem de beklentilerine uygun otel bulabilmeyi hedefliyor. Misafirlerinin isteklerine cevap verme noktasında tüm imkanları seferber ettiklerini belirten Adenya Hotel ve Resort İşletmecisi Mehmet Han Çopur, “Akdeniz’in en güzel kıyılarına sahip İncekum’da, 15 dönümlük bir arazi üzerinde, 1 kilometrelik sahil şeridine sahip eşsiz bir koyda müşterilerimizi bekliyoruz. Alternatif tatile yeni bir soluk getirdiklerini söyleyen Adenya Hotel ve Resort İşletmecisi Mehmet Han Çopur, alternatif tatilde vazgeçilmez olmayı hedeflediklerini ve bu hedeflerine de sundukları hizmetlerle ulaşmayı planladıklarını aktardı. Alternatif tatili tercih eden misafirlerine değerlerinden, örf ve adetlerinden vazgeçmeden geçireceği 5 yıldızlı bir tatil vaat ettiklerini ifade eden Çopur, “Misafirlerimizin hassasiyetlerini bilerek, tüm hizmetlerini bu değerler çerçevesinde şekillendiren konsept bir anlayışa sahibiz. Alternatif tatil denilince akla gelen her şeyi bünyesinde barındıran otelimiz, bununla da yetinmeyerek mükemmeliyetçi bir anlayışla, inançlarına bağlı misafirlerini nasıl rahat ettirebileceğini göz önünde bulundurarak, alternatif tatil kavramına yenilikler ekliyor. Adenya Hotel olarak, bugüne kadar sadece bay ve bayanlar için ayrı havuzlarla sağlanan alternatif olgusunun sınırlarını genişleterek; bayan misafirlerine özel plaj konseptini Türkiye’de ilk kez hayata geçiriyoruz. Bay ve bayan ayrı kumsallarımız, farklı konseptlerde hazırlanmış havuzlarımız ve SPA merkezlerimizle aile ile geçirilecek keyifli bir tatilin tüm imkanlarını sunuyoruz” dedi.

OTELİMİZDE OSMANLI VE SELÇUKLU MİMARİSİNİN İHTİŞAMINI SUNUYORUZ

Ailelere kendilerini evlerinde hissetmeleri ve o rahatlığı bulmaları için her türlü hizmeti sunduklarını söyleyen Çopur, şunları kaydetti: " Osmanlı ve Selçuklu mimarisinin ihtişamını yansıtan, müşterilerimizi evlerindeki gibi rahat ettiren odalarımız var. Standart Oda, Aile Odası, Engelli Odası, Balayı Odası, Delux Oda, Orman Suit, Deniz Suit ve Kral Dairesi odalarımız ile misafirlerimizin ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Alternatif turizm denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Adenya Otel olarak daha çok ailenin bu keyfi yaşayabilmesi için birbirinden avantajlı paketler hazırlıyoruz. Yıl içerisinde birçok defa cazip fırsatlarla misafirlerimizin karşısına çıkıyoruz."

EVLİ ÇİFTLERE ÖZEL BALAYI PAKETİNDE İDDİALIYIZ

“En iddialı olduğumuz paket ise yeni evli çiftler için hazırladığımız Balayı Paketi” diyen Çopur, düğün hazırlıklarından yorulan ve yeni hayatlarına güzel bir başlangıç yapmak isteyen çiftlerin tüm yorgunluklarını alıp, onlara hep hayal ettikleri güzel bir balayı tatili sunma konusunda kararlı olduklarını belirtti. Balayı çiftlerine özel hizmetlerinin bulunduğunu vurgulayan Çopur, “Yeni evli çiftlere hazırladığımız odalarda çiçek, pasta, çikolata, meyve ve kuruyemiş ikramı, A’la Carte restoranlarda ücretsiz akşam yemeği, çiftlerin düğün yorgunluğunu atacakları aile hamamlarında yüzde 50 indirim, hediye masaj paketi gibi daha birçok aktivite ile unutulmaz anılara ev sahipliği yapıyoruz. Sektörde uzun yıllardır edindiğimiz tecrübe ile misafirlerimizi memnun etmek ve onlara bütün bir yıl boyunca hayalini kurdukları unutulmaz tatili yaşatmak için yola çıkan otelimiz, tercihini alternatif tatilden yana kullanan herkesi ağırlamak için konuklarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri