Adaylık İçin Chp İzmir’de İstifalar Arka Arkaya Geldi

İzmir’de yerel seçimler için CHP’den ilçe belediye başkanlığı ya da meclis üyeliği için adaylık hesabı yapan parti yönetimindeki kişiler, istifalarını il yönetimine sundu.

İzmir’de yerel seçimler için CHP’den ilçe belediye başkanlığı ya da meclis üyeliği için adaylık hesabı yapan parti yönetimindeki kişiler, istifalarını il yönetimine sundu.

CHP Genel Merkezi’nin örgüt yöneticisi aday adayları için belirlediği 8 – 15 Temmuz tarihleri arasındaki istifa tarihi sona erdi. Son gün CHP İl Başkanlığı binası da oldukça hareketli bir gün yaşadı. Günün sonunda 16’sı ilçe başkanı, 3’ü il yöneticisi olan yaklaşık 90 kişi adaylık için istifa dilekçelerini yönetime sundu. İstifaların büyük bölümü bugün gerçekleşti.

İstifa eden CHP ilçe başkanları, Narlıdere İlçe Başkanı Asker Güneş, Bornova İlçe Başkanı Enver Dündar, Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Eriş, Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ayçil, Seferihisar İlçe Başkanı Hüseyin Ercan, Kınık İlçe Başkanı Mehmet Çetinkaya, Karaburun İlçe Başkanı Mesut Karaoğlan, Bayındır İlçe Başkanı Hüseyin Tamer Yanık, Selçuk İlçe Başkanı İbrahim Adıgüzel, Tire İlçe Başkanı Mustafa Güngör, Menemen İlçe Başkanı İsmail Akıncı, Beydağ İlçe Başkanı Murat Kırcan, Bergama İlçe Başkanı İdris Yavuz Yılmaz, Kiraz İlçe Başkanı Pilot Zeybek ve Foça İlçe Başkanı Osman Mert oldu.

Eski Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, CHP Genel Merkezi’nin belirlediği tarihlerden önce adaylık için istifa etmişti. Adaylık için istifa edenler il yöneticileri arasında ise CHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Mutlu Akpınar, İl Yöneticisi Rıza Gök ve Serdar Sandal’ın isimleri yer aldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri