Adaylardan Mehir Vakfı’na ziyaret

Saadet Partisi Belediye başkan adayları çalışmalarını sürdürüyor. Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Saadet Partisi adayları, Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı yöneticileri ile buluştu. Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa ve merkez
Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı Genel Başkanı Mustafa Özdemir ve yönetim kurulu heyeti, konuklara yakın ilgi gösterdi. Vakıf Genel Başkanı Mustafa Özdemir, 7 bin kişiyi evlendirdiklerini ve faaliyetlerinin hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Son yıllarda ekonomik yapının iyice bozulduğuna dikkat çeken Özdemir, esnafların ve iş adamlarının zor durumda olduklarını ve yardım toplamakta güçlük çektiklerini ifade etti. Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Özkafa’nın, Konya’da tanınan ve sevilen bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyen Özdemir, seçimlerde avantajlı olduklarını ve şanslarının yüksek olduklarını vurguladı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa ise yaptığı açıklamada belediye hizmetlerinde bir marka olduklarını ve hizmetin en iyisini en mükemmelini yaptıklarını vurguladı. Özkafa, faize tek kuruş kaptırmadıklarını söyleyerek borçsuz bir belediye bıraktıklarını söyledi.

LÜTFİ YALMAN HALKLA İÇ İÇE

Toplumun her kesimiyle bütünleşen özelliğiyle tanınan ve halk tarafından iki kez milletvekilliğine layık görülen Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman, çalışmalarını halkla iç içe sürdürüyor. Pazar günü engelliler müsabakası ile 2. Lig B kategorisi Konyaşekerspor ve Zeytinburnu maçına katılan Lütfi Yalman, sporcu kimliğini bir defa daha ortaya koydu. Maçları büyük heyecanla takip eden Yalman, sporculara destek olacağı mesajını verdi.

Meram ilçesine bağlı Harmancıklı ve Karahüyük mahallelerinde dün ev gezilerinde bulunan başkan adayı Yalman ve ekibini halk çok sıcak karşıladı. Harmancıklı ve Karahüyük Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyen başkan Yalman’a vatandaşlar özellikle belediyenin yükümlüğünde olan bir dizi sorundan muzdarip olduklarını anlattılar. Ulaşım sıkıntısı ve yüksek su fiyatları vatandaşın yaşadığı problemlerin başında geliyor. Özellikle ulaşım sıkıntılarını dile getiren sanayi çalışanları mahallelerinden işyerlerine gidebilmek için bir kişinin birden fazla otobüs değiştirmek zorunda kaldığını ve ulaşım masraflarının bir hayli fazla olduğunu söyledi. Meram’ın son dönemde çok fazla geri kaldığından dert yanan vatandaşlar, yetkililerle bir araya gelemediklerini de dile getirdiler ve Milli Görüş belediyelerine duydukları özlemi anlattılar.

Başkan Adayı Lütfi Yalman vatandaşın tüm bu sıkıntılarının Milli Görüş belediyeciliği ile çözüleceğini belirterek, “Az parayla çok iş yapacağız. Belediyenin kaynaklarını çarçur etmeyeceğiz. Kul hakkı ve ortak rızaya önem vereceğiz” dedi.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri