Adaylara yoğun ilgi

Saadet Partisi Büyükşehir ve Merkez İlçe Belediye Başkan Adayları gittikleri her yerde vatandaşların ve esnafların sevgi gösterisi ile karşılanıyor.
Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman, Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Selim Laleli ve Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen, esnafların sorunlarını dinlemek için dün Manifaturacılar Çarşısı ile Yeni Marangozlar Sanayi Sitesini ziyaret etti. Esnaflar ile uzun süre sohbet eden adaylar, Konya genelinde yaşanan sorunları çok iyi bildiklerini iade ederken çözümü için ciddi projelerinin olduğunu söyledi. Özkafa, belediyeleri halka açmak için geleceklerini ifade ederken, “Bizler her kesimin yanında olacağız. Görev yaptığımız süre içerisinde halkımız ile nasıl iç içe oldu isek inşallah göreve geldiğimiz taktirde aynı duygu ve düşünce içerisinde olacağız. Bunun için sizlerin desteğine ihtiyacımız var” dedi. Esnaflar ise kendilerine yapılan ziyaretten mutluluk duyduğunu iade ederek, “Umut ediyoruz ki 30 Mart sabahında hepinizi tekrar başkan olarak görürüz. Duamız ve temennimiz bu şekilde” diyerek kendilerine destek sözü verdi.

Saadet Partisi Büyükşehir ve Merkez İlçe Belediye Başkan adaylarının bir başka durağı ise engelli vatandaşların yanı idi. Petek İşyerlerinde bulunan Engelliler Derneği’ni ziyaret eden adaylar burada Dernek Başkanı Ahmet Mıhçı ve çok sayıda engelli vatandaş ile bir araya geldi. Engelli vatandaşlar Saadet partili kadroları yeniden görevde görmek istediklerini ifade ederek, “Sizlerin döneminde oldukça rahat bir ortamımız vardı. Şimdi ise sizin döneminizde bize verilen yerler elimizden alındı. Bizlere ciddi şekilde destek verecek olan idarecilere ihtiyacımız var” dedi.

Adaylar adına konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, engelli vatandaşların yaşadığı her engeli kaldırmak için çalışacaklarını söylerken, “Engelli vatandaşlarımızın her istekleri bizim için çok önemli. Sizlere her konuda destek olma ve her türlü ihtiyaçlarınızı karşılama sözü veriyoruz. Bizim dönemimizde hiç biriniz kapıdan dönmeyeceksiniz. Her alanda olduğu gibi sizler için de ciddi çalışmalarımız var. Her türlü engeli ortadan kaldırmak için çalışma sözü veriyoruz” diye konuştu.

 

ALİ SAİT ÖGE 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri