Adanalı Genç İşadamları Vali Büyük’ü Ziyaret Etti

Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) yönetim kurulu, Adana Valisi Mustafa Büyük’e derneğin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Vali Büyük, özellikle Marina Port Projesi'ne büyük ilgi gösterdi.AGİAD Başkanı Sefa Noyaner,...

Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) yönetim kurulu, Adana Valisi Mustafa Büyük’e derneğin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Vali Büyük, özellikle Marina Port Projesi'ne büyük ilgi gösterdi.

AGİAD Başkanı Sefa Noyaner, Başkan Yardımcıları Ege Baş ve Ali Can Boğa, Genel Sekreter Cenk Yakın, yönetim kurulu üyeleri Erkan Oskay, Fatma Uğurlar, Murat Erşahinoğlu ve Osman Ülke, Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. AGİAD Başkanı Sefa Noyaner, derneğin vizyon projelerinden biri olan Marina Port Projesi hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Sefa Noyaner, kentin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gelişimine katkıda bulunmak amacıyla çeşitli projeler ürettiklerini ve daha yaşanılabilir bir Adana oluşturma yolunda ellerinden gelen tüm gayreti göstermeye kararlı olduklarını söyledi.

AGİAD üyelerinin, işyerlerinde 33 bin 500 çalışan olduğunu ve faaliyetlerinin Adana ekonomisinin yüzde 17’sini oluşturan değer oluşturduğunu, 4.4 milyar dolarlık ciro ile dünyanın birçok ülkesine ihracat yaptığını kaydeden Sefa Noyaner, "Bizim ortak paydamız Adana. Tüm üyelerimizin ve dinamik bir yapıya sahip olan derneğimizin tek amacı, her açıdan gelişmiş bir Adana’nın oluşmasına önemli katkılar sunmak." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mustafa Büyük ise kentlerin sosyal, ekonomik ve kültürel alanda kalkınmaları yolunda sivil toplum kuruluşlarının çok önemli bir misyon üstlendiğine dikkat çekti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri