Adana’da Bir Ayda 773 Trafik Kazası Meydana Geldi

Adana’da geçtiğimiz ay meydana gelen 773 trafik kazasında 10 kişi hayatını kaybetti, 636 vatandaş da yaralandı.     Adana Valiliği temmuz ayı trafik verilerini açıkladı. Trafik güvenliğinin arttırılması ve korunması...

Adana’da geçtiğimiz ay meydana gelen 773 trafik kazasında 10 kişi hayatını kaybetti, 636 vatandaş da yaralandı.

    Adana Valiliği temmuz ayı trafik verilerini açıkladı. Trafik güvenliğinin arttırılması ve korunması için polis ve jandarma trafik ekipleri tarafından temmuz ayı içerisinde 116 bin 467 araç kontrol edildi. Bu denetimler sonucunda kusurlarından dolayı bin 621 araç trafikten men edilirken, 183 sürücünün ehliyetine de el konuldu. Alınan önlemlere rağmen; trafik kurallarına uyulmaması nedeniyle 393 maddi hasarlı, 370 yaralamalı, 10 ölümlü olmak üzere toplam 773 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 636 kişi yaralanırken, 10 kişi de hayatını kaybetti.

    Valiliğin açıklamasında, "İlimizde trafik güvenliği ve vatandaşlarımızın can ve mal emniyetinin daha etkin sağlanmasına yönelik olarak alınan tüm tedbirler arttırılarak aynı kararlılıkla ve gayretle sürdürülmektedir. Trafik kurallarına uyan, trafik düzeninin sağlanmasına ilgi ve destekleriyle katkı sağlayan değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz." denildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri