Adana’da Atatürk Fotoğrafları Sergisi Açıldı

Atatürk Haftası ve 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle Erkan Eğitim Kurumları’nca, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğraflarından oluşan bir sergi açıldı.Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki...

Atatürk Haftası ve 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle Erkan Eğitim Kurumları’nca, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğraflarından oluşan bir sergi açıldı.

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki sergide Kurtuluş Savaşı’nın çeşitli cephelerinden Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına, devrimlerin yerleştirilmesinden ulu önderin hayata gözlerini kapamasına kadar geçen süreçteki yaşamı ve mücadelesini anlatan birbirinden nadide fotoğrafları yer aldı.

Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik ile Erkan Eğitim Kurumları Lise Müdürü Adil Vahapoğlu, Ortaokul Müdürü Nazmiye Çabuk’un da katıldığı sergiyi, Optimum AVM’ye gelen ziyaretçiler heyecan duyarak gezdi. Fotoğraflar, AVM ziyaretçileri tarafından, sevgi, minnet ve şükran dolu bakışlarla izlenirken, kimi ziyaretçilerin ise Ata’nın hatıraları karşısında duygulanıp gözlerinin yaşardığı görüldü.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri