Adana’da acemi eğitimini tamamlayan erlerin yemin töreni

Adana İl Jandarma Komutanlığının konuşlu bulunduğu Şehit Tuğgeneral Temel Cingöz Kışlası'nda 365'inci Kısa Dönem Acemi Eğitimini tamamlayan 134 erin...

Adana İl Jandarma Komutanlığının konuşlu bulunduğu Şehit Tuğgeneral Temel Cingöz Kışlası'nda 365'inci Kısa Dönem Acemi Eğitimini tamamlayan 134 erin yemin töreni yapıldı.

Adana İl Jandarma Komutanlığında gerçekleştirilen törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından kısa dönem acem erler yemin etti.

İl Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Albay Abdulkadir Seri'nin konuşmasının ardından askerler marşlar eşliğinde tören geçişi yaptı.

Yemin törenine Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Vali Yardımcısı Durmuş Gencer, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Akyürek, Adana İl Emniyet Müdürü Osman Ak'ın da aralarında olduğu protokolün yanı sıra askerler ve aileleri katıldı.

Törenin ardından aileler çocukları ile bir araya gelerek özlem giderdi. Çocuklarını asker kıyafeti ile gören aileler büyük gurur ve heyecan duydu, kucaklaşmaları sıralarında duygusal anlar yaşandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri