Adana Demirspor, Temsa İle Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Otomotiv sektörünün önde gelen kuruluşlarından TEMSA, PTT 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor’un göğüs reklamı sponsoru oldu. Adana Demirspor Tesisleri’nde düzenlenen törende iki kurum arasındaki sponsorluk anlaşması TEMSA Genel...

Otomotiv sektörünün önde gelen kuruluşlarından TEMSA, PTT 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor’un göğüs reklamı sponsoru oldu.

Adana Demirspor Tesisleri’nde düzenlenen törende iki kurum arasındaki sponsorluk anlaşması TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik ve Kulüp Başkanı Selahattin Aydoğdu arasında imzalandı. Adana Demirspor Başkanı Aydoğdu, TEMSA’nın kulüplerine verdiği destekten dolayı mutlu olduklarını belirtti. TEMSA’nın Türkiye’nin gurur kaynağı kuruluşları arasında geldiğini vurgulayan Aydoğdu, “Bugüne kadar takımımızın göğüs reklamı yoktu. Sabancı ailesinin verdiği destek ile bizde bu yıl başarılı olarak gelecek yıl Süper Lig de mücadele edeceğimize inanıyorum. Katkıları için teşekkür ediyorum.” dedi.

TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik ise Adana’daki fabrikalarında gerçekleştirilen otobüs üretiminin iç pazarın yanı sıra dünyanın 64 ülkesine ihraç ettiklerini söyledi. Oluşturdukları istihdam ve katma değer ile ülke ve Adana ekonomisine sinerji kattıklarını ifade eden Çelik, “TEMSA’nın Adana fabrikasında yaklaşık 2 bin kişiyi istihdam ediyoruz. Bu kentin imkanlarıyla büyüyen TEMSA, değerlerine sahip çıkmaya da devam ediyor. 1940 yılında kurulan ve Türk futboluna unutulmaz yıldızlar armağan eden Adana Demirspor’a Süper Lig yolunda katkı sağlamak, iyi ve kötü gününde yanında olmak istiyoruz.” diye konuştu.

Adana Demirspor Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu programda Selahattin Aydoğdu, Dinçer Çelik’e üzerinde isminin yazılı olduğu takım formasını hediye etti. İmzalanan sözleşme ile TEMSA logosu Adana Demirspor formalarında yer alacak.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri