Adana-ceyhan Otoyolu Savaş Alanına Döndü: 8 Yaralı

Adana’da yakıt ve süt tankerlerinin karıştığı zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı.Kaza, Adana-Ceyhan otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Yakapınar Köprüsü civarında öğle saatlerinde meydana geldi. Bilal Çirçir’in kullandığı...

Adana’da yakıt ve süt tankerlerinin karıştığı zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Kaza, Adana-Ceyhan otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Yakapınar Köprüsü civarında öğle saatlerinde meydana geldi. Bilal Çirçir’in kullandığı 27 P 6982 plakalı yakıt tankeri, arıza nedeniyle emniyet şeridinde park eden Fatih Karatepe idaresindeki 06 DS 0628 plakalı süt tankeri ile Mustafa Kahraman yönetimindeki 54 LS 076 plakalı süt tankerine vurduktan sonra kendisini sollayan Harun Yılmaz idaresindeki 34 UM 6940 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle süt tankerleri otobanın kenarına, otomobil ise otobanın orta refüjüne savruldu. Akaryakıt tankerinin şoför kabini ise koparak alev aldı.

Kazada otomobil sürücüsü Harun Yılmaz ile otomobilde bulunan Ayşegül, Fatma, Emin, Abdullah ile Abdulsamet Yaldız ile süt tankeri sürücüleri Mustafa Kahraman ile Fatih Karatepe yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Şoför kabini kopup alev alan akaryakıt tankerinin sürücüsü yara almadan kazadan kurtuldu.

Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, akaryakıt dolu olan ve alev alan tankeri söndürdü. Akaryakıt tankeri sürücüsü Bilal Çirçir, kamyonlardan birine çarpmamak için sola doğru kaçtığını, bu esnada da kendisini sollayan taksiye ve tankerlere çarptığını söyledi.

Süt tankeri sürücüsü Fatih Karatepe ise arızalanması nedeniyle araçlarını güvenlik şeridine çektiklerini belirterek, "5 dakika sonra bir gürültü koptu. Bizim araçlara akaryakıt tankeri vurdu. Tanker vurduktan sonra da taksi tankere çarptı." diyerek kazayı anlattı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri