'Adamı Dövsek Elimize Ne Geçer' Dedi 'Hırsımızı Alırız' Yanıtını Aldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde medyana gelen trafik kazası güvenlik kameralarına yansıdı. Özel bir iş yerine ait minibüsün çarptığı yolcu otobüsündeki bayan yolcular, çarpan sürücüye tepki gösterirken, erkek yolcuların 'dövsek elimize...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde medyana gelen trafik kazası güvenlik kameralarına yansıdı. Özel bir iş yerine ait minibüsün çarptığı yolcu otobüsündeki bayan yolcular, çarpan sürücüye tepki gösterirken, erkek yolcuların 'dövsek elimize ne geçer' sözüne 'Hırsımızı alırız' diyerek karşılık verdi. Kazada yaralanan olmadı.

Kaza, Ereğli Kepez kara yolu Devrek Caddesi üzerinde saat 13.45 sularında meydana geldi. Ereğli-Ormanlı hattında çalışan 67 M 8132 plakalı özel halk minibüsü sürücüsü Hasan Berber (29), yolda bekleyen yolcuyu almak için yavaşladığı sırada, arkadan gelen 67 LA 994 plakalı minibüs sürücüsü Ferdi Çavdar, fren yapmasına rağmen duramayarak yolcu minibüsüne çarptı. Otobüste bulunan yaklaşık 15 yolcu, korku ve panik içerisinde dolmuştan indi. Kazada bazı kadınlar boynunu incitirken, küçük bir yolcunun ise çarptığı kafasında şişlik meydana geldi.

"ADAMI DÖVELİM DE ELİMİZE NE GEÇER"

Minibüsteki yolculardan Muharrem Günay (51), Ormanlı Cuma'ya gittiklerini bir anda kütleme olduğunu ve bir şey anlayamadığını söyledi. Bu sırada minibüsteki bir kadın yolcunun, 'Bana bıraksalar bir saniye bırakmam' sözüne cevap veren Muharrem Günay'ın, 'Bunu dövsen ne geçecek eline' demesi üzerine bir başka kadın yolcu ise 'hırsımı alacağım' diyerek cevap verdi. Diğer erkek yolcuların araya girmesi ile yolcu kadınlar sakinleştirildi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINDA

Ucuz atlatılan kaza bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, bekleyen yolcunun minibüsü görmesi ile el kaldırdığı minibüsün yolcuyu almak için yavaşladığı sırada, arkadan gelen özel şirkete ait minibüsün duramayarak yolcu minibüsüne çarptığı görülüyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri