Adalet Yolunun çekimleri başlıyor

Konyada çekilmesi planlanan Adalet Yolu isimli filmin yapımcısı ve oyuncusu Cemil Kızılaslan, film hakkında bilgi verdi

Konya’da çekilmesi planlanan ‘Adalet Yolu’ isimli filmin yapımcısı ve oyuncusu Cemil Kızılaslan, film hakkında bilgi verdi. Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında Adalet Yolu isimli filminin tanıtımını yapan Kızılaslan, tüm Konya halkının bu çalışmaya destek vermesini istedi. 1 hafta içinde başlayacak olan çekimlerin yaklaşık 1,5 yıl süreceğini de dile getiren Kızılaslan, “Biz Konyalılarla iç içe olmak istiyoruz, zaten filmdeki aktörleri ünlülerden seçmemize karşın diğer oyuncuların birçoğunu Konya’dan seçmek istiyoruz. Konya’yı çok sevdiğimiz için, burada çok iyi dostlarımız olduğu için burayı seçtik. İster zarar edelim ister kar edelim bu işe burada başladık burada bitireceğiz. Daha sonra da projenin ikinci kısmı olan kick boks müsabakalarına katılacağım” dedi.

Adalet Yolu’nun 120 dakikalık sinema filminin ardından 13 bölümlük dizi film olacağını da dile getiren Kızılaslan, “Filmde drama ve aksiyon olacak. Tamamen aile filmi olan Adalet Yolu yüzde 99 Konya üzerine yazılmış ve Konya’nın belirli yerlerinde çekilecek. Filmin aksiyon sahnelerini ise benim gibi Kick Boks konusunda dünya çapında isimleri duyulmuş sporcular oynayacak. Serdar Gökhan, Nuri Alço gibi Yeşilçam’ın karakter oyuncularının yer alacağı filmin çekilmesi için bizim Konya halkından tek istediğimiz bizlere destek olmaları.

Filmin ana temasını ise önemli isimlerin başından geçen olaylar oluşturuyor. Yaklaşık 450 bin TL tutarında bir bütçenin harcanacağı filmde 12 farklı konu işlenecek. Bu konuda bize destek verilmesini istiyoruz” diye konuştu.

 

ALİ SAİT ÖGE

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri