Acıpayam'da 'Gökyüzünden Türkiye Manzaraları' Sergisi Açıldı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, Türk Hava Kurumu (THK) tarafından "Gökyüzünden Türkiye Manzaraları” adlı bir fotoğraf sergisi açıldı.

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, Türk Hava Kurumu (THK) tarafından "Gökyüzünden Türkiye Manzaraları” adlı bir fotoğraf sergisi açıldı. Belediye toplantı salonundaki serginin açılışına Acıpayam Kaymakam Uğur Kalkar, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İlçe Emniyet Müdürü Nusret Ertop, THK Acıpayam Şube Başkanı Veysel Kaya, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk, Orman İşletme Müdürü Halil Özdemir ve diğer vatandalar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan THK Şube Başkanı Kaya, “Gökyüzünden Türkiye Manzaraları” resim sergisinin ilk kez Acıpayam’da düzenlendiğini belirterek, "Ülkemizin tarihî, doğal ve turistik güzelliklerini gözler önüne sermek ve gençlerimize bir anı bırakmak için THK'nin fotoğrafçıları tarafından çekilen fotoğrafları sizlerle buluşturuyoruz. Bu sergide binlerce kilometre yolun, saatler süren uçuşların, uzun ve yorucu çekimlerin sonucunda oluşan birbirinden güzel manzara fotoğrafları bulunmaktadır. Bunlar, Türkiye’de ilk olarak bir ilçede sergilenmektedir. Bu ilçenin de Acıpayam olması bizi ayrıca gururlandırmıştır." şeklinde konuştu.

Açılışın ardından yamaç paraşütü öğretmen pilotu Türker Türkoğlu tarafından, sergiyi gezen Kaymakam Kalkar ve beraberindekilere fotoğraflar hakkında bilgi verildi. Kalkar, burada yaptığı konuşmada, "Ülkemizin güzelliklerini, bu sergiyle bir kez daha görmüş oluyoruz. Fotoğrafların hazırlanmasında ve serginin düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve Acıpayam THK Şube Başkanlığına teşekkür ediyorum." dedi.

Sergi, 28-29 Ekim 2013 tarihlerinde açık olacak. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri