Acil Servisten Yaşlı Kadının Kaçışı Kameralara Yansıdı

İzmir'de Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin acil servisinden habersizce çıkarak kaybolan yaşlı kadının görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.Geçen cuma saat 13.30 sıralarında, Zübeyde Hanım Caddesi'ndeki evinde kriz geçiren 70 yaşındaki...

İzmir'de Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin acil servisinden habersizce çıkarak kaybolan yaşlı kadının görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Geçen cuma saat 13.30 sıralarında, Zübeyde Hanım Caddesi'ndeki evinde kriz geçiren 70 yaşındaki Ayşe Bilir, 112 Acil Sağlık ekibi tarafından hastaneye götürüldü. Yakınları da çok kısa bir süre sonra kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. Bu arada nabız, tansiyon ve ateşi ölçülen Bilir, kimseye farkettirmeden yalınayak acil servisten çıkıp kayıplara karıştı. Ayşe Bilir'in bir süredir psikolojik tedavi gördüğünü belirten eşi Remzi Bilir, sağlık görevlileri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

KAÇIŞI GÜVENLİK KAMERASINDA

Bilir’in hastaneye ambulansla gelmesi ve daha sonra koşarak çıkıp kaçması kameralar tarafından kaydedildi. Görüntülerde Ayşe Bilir’in eşi Remzi Bilir’in koşuşturması da görülüyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri