Acil Servis doktorunun dramatik vedası

13 yıldır 112 Acil Sağlık Merkezi’nde doktor olarak görev yapan 45 yaşındaki 3 çocuk babası Mustafa Çoksağlamdemir, bahçesinde bulunan elma ağaçlarını ilaçlarken kendisi de zehirlendi.
112’nin yanı sıra Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) de görev yapan Mustafa Çoksağlamdemir, yaklaşık 3 hafta önce Hatunsaray’da bulunan elma bahçesinde ağaçları ilaçladı. Rüzgarın da etkisi ile ağaçlara sıktığı ilaçlardan etkilenen Çoksağlamdemir, fenalaşınca ailesi ve meslektaşları tarafından S.Ü. Tıp Fakültesine kaldırıldı. Burada 2 hafta süre ile yoğun bakımda tutulan Çoksağlamdemir, yoğun bakımdan çıkınca taburcu edilerek evine gitti.

Evine çıktıktan bir gün sonra yeniden fenalaşarak Tıp Fakültesi’nde yoğun bakım servisine kaldırılan Çoksağlamdemir, 5 gün sonra yaşamını yitirdi. Genç doktorun üç hafta süren yaşam mücadelesinin ardından yaşama veda etmesi başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu. Çevresinde mesleğine olan bağlılığı ve yardımseverliliği ile bilinen 3 kız çocuğu babası Çoksağlamdemir’in cenazesi dün Sultan Selim Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Üçler Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Genç yaşında hayata veda eden Doktor Mustafa Çoksağlamdemir’in cenazesine ailesi, yakınları, meslektaşları ve yüzlerce seveni katıldı. Merhaba Gazetesi olarak genç doktora Cenab-ı Allah’tan rahmet kederli ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine ve 112 ve UMKE çalışanlarına başsağlığı dileriz.

 

ALİ SAİT ÖGE

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri