Açık havada resim keyfi

Konya Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) öğrencileri resim yaparak güzel havanın tadını çıkardılar

Konya Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) öğrencileri resim yaparak güzel havanın tadını çıkardılar. KOMEK Alâeddin Kurs Merkezi Resim bölümü öğrencileri, kurs öğretmeni Fatoş Yılmaz ile birlikte Alaeddin Tepesi’ne çıkarak ders saatini burada değerlendirdi.

Açık havada resim yapmanın öğrencileri motive ettiğini söyleyen KOMEK Alâeddin Kurs Merkezi Resim Öğretmeni Fatoş Yılmaz, “Hafta sonu grubundaki 13 öğrencimizle birlikte sınıfta gerçekleştireceğimiz faaliyeti açık havada gerçekleştirelim dedik ve en uygun yer olarak Alâeddin Tepesi’ni bulduk. Burada hem öğrencilerimiz gün ışığında objeleri daha iyi görebilecek hem de öğrenciler daha rahat hareket ederek resimlerini yapıyorlar. Öğrenciler obje ile çalışınca sınıfta kendisini bir kalıba sokuyor, açık alanda öğrenciler daha özgü, daha halkın içindeler ve böyle olunca daha rahat çalışıyorlar” dedi.

İnsanların KOMEK’in içerisindeki farklı kurs bölümlerini duydukları zaman şaşırdıklarını söyleyen Yılmaz, “İnsanlarımız aslında KOMEK’in ne olduğunu, böyle bir kurs olduğunu biliyor ama buraya gelip de KOMEK mi? resim kursu mu? diye bize soruyorlar. Bunu anlayamıyorum” diye konuştu.

MUSTAFA ÖZÇELİK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri