"Açık Görüşler Hasretleri Biraz Olsun Dindirmektedir"

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Hakim Enis Yavuz Yıldırım, kurumlarında bulunan hükümlü ve tutuklular için bayramların, özlemlerin daha yoğun yaşandığı dönemler olmakla birlikte açık görüşlerin hasretleri biraz olsun dindirdiğini...

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Hakim Enis Yavuz Yıldırım, kurumlarında bulunan hükümlü ve tutuklular için bayramların, özlemlerin daha yoğun yaşandığı dönemler olmakla birlikte açık görüşlerin hasretleri biraz olsun dindirdiğini söyledi.

Genel Müdür Enis Yavuz Yıldırım, Kurban Bayramı mesajında, bayramların, vatandaşları aynı düşünce ve değerlerde buluşturduğunu, gönülleri yakınlaştırarak, kişisel çekişmelerin, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulmasına, birlik ve beraberlik duygularının yeşermesine vesile olduğunu hatırlattı.

Yıldırım, diğer hizmet türlerine göre, daha meşakkatli şartlarda icra edilen infaz hizmetlerinde personelin birbirine yakınlığı ve bağlılığının önemine işaret ederek, “İşte bu nedenle bayramları fırsat bilerek, sizleri bir arada tutan değerlerinize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğinizi korumalısınız. Birbiriniz arasındaki ilişkilerde sevginin, saygının ve hoşgörünün etkin kılınması çalışmalarınızın verimliliğini artıracaktır." dedi.

Kurumlarda bulunan hükümlü ve tutuklular için ise bayramların, özlemlerin daha yoğun yaşandığı dönemler olmakla birlikte açık görüşler hasretleri biraz olsun dindirdiğine dikkat çeken Yıldırım, "Her geçen gün kurumlarımızda, hükümlü ve tutukluların topluma kazandırılmasına yönelik gerçekleştirilen faaliyetler ve sunulan imkânlar arttırılmakta, kendini yetiştirmelerine katkı sağlanmakta ve bu sayede nice mutlu bayramlara aileleri ve sevdikleriyle birlikte kavuşma ümitleri perçinlenmektedir. Bu duygu ve düşünceler ile, tüm çalışanlarımıza saygılarımı sunar, bayramın sizlere esenlik ve huzur getirmesini dilerim." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, kurumlarda bulunan hükümlü ve tutukluların da bayramını kutlayan Yıldırım, "Topluma faydalı, üretken, toplum nezdinde sosyal sorumluluklarının bilincinde olan bireyler olarak tahliye olmalarını temenni ederim." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri