Acemi Kasaplar Hastaneye Koştu

Kurban Bayramı'nın başlaması ile birlikte kurbanlık hayvanlarını kendileri kesmeye çalışan çok sayıda vatandaş, çeşitli yerlerinden yaralandı. Kesim sırasında yaralanan acemi kasaplar, hastanelerin acil servislerine hücum etti. Yaralanan...

Kurban Bayramı'nın başlaması ile birlikte kurbanlık hayvanlarını kendileri kesmeye çalışan çok sayıda vatandaş, çeşitli yerlerinden yaralandı. Kesim sırasında yaralanan acemi kasaplar, hastanelerin acil servislerine hücum etti. Yaralanan vatandaşlardan bazıları bıçağı suçlarken, bazıları da acemi olmamasına rağmen yinede kendilerini kestiklerini söyledi.

Bayram namazının ardından acemi kasapların akınına uğrayan yerlerden biri de Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi. Sabah saatlerinden itibaren çok sayıda yaralı vatandaş hastaneye geldi. Kimi sedye, kimi tekerlekli sandalye, kimi de ayakta acil servise giren vatandaşlar, tedavi edilmeye çalışılıyor.

Ayağından yaralanan bir vatandaş tekerlekli araba ile hastaneye götürülerken kurbanlığın üzerine düşmesi sonucu yaralandığını ifade etti. Elinden yaralanan bir başka vatandaş ise suçlunun bıçak olduğunu söyledi.

Hastane bahçesinde eli sargılı ve üstü başı kanlar içinde kalan Hasan isimli bir vatandaş da "Acemi kasap değilim, ama kendi kurbanımı keserken bıçağın üzerine düştüm. Bu işi biliyoruz derken kendimiz kestik. Abim keserken başını kaldırdı kaldırınca da elimi kesti." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri