Acarkon ‘Birlik Gecesi’ düzenledi

Konya İç Mimarlar Odası ve Acarkon Orman Ürünleri A.Ş. tarafından düzenlenen “Biz Biriz” gecesi, birlik beraberlik motivasyonunu pekiştirirken, sektörü de bir araya getirdi.

Acarkon Orman Ürünleri A.Ş. sponsorluğunda Konya İç Mimarlar Odası Yönetim Kurulu ve üyelerinin katılımıyla düzenlenen Motivasyon Gecesi, Konya Bayır Diamond Hotel&Convention Center’da gerçekleştirildi. Acarkon Orman Ürünleri A.Ş. ve Konya İç Mimarlar Odası Yönetim Kurulu ve üyelerinin yanı sıra; Uluslararası İç Mimarlar Federasyon Başkanı ve İç Mimarlar Odası Genel Başkanı Emrah Kaymak, Ankara İç Mimarlar Odası Şube Başkanı Coşar Yağcı, AGT İç Anadolu Bölge Müdürü Yaşar Kılıç ve AGT Pazarlama Yöneticisi Serkan Özkan ile AGT Pazarlama Sorumlusu Emre Eser’in katıldığı programda konuşan Acarkon Orman Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Acar, sektöre yön veren, yerel ve ulusal ölçekte başarı elde etmiş, yenilikçi ve idealist kurumsal kimliğiyle birlik ve beraberlik ruhuyla Konya İç Mimarlar Odası üyeleri ile sürdürdükleri faaliyetlerde; elde edilen başarıların devamını sağlamak ve yeni hizmet alanlarında faaliyete geçmek istediklerini belirtti.

TÜM ETKİNLİKLER İÇİN ARTIK DAHA FAZLA MOTİVASYONA SAHİBİZ”

Acar; konuşmasını şöyle sürdürdü: “Karşılaştığımız yoğun ilgi ve memnuniyet ile ilerleyen süreçlerde katılımcısı ve yöneticisi olacağımız tüm etkinlikler için artık daha fazla motivasyona sahibiz. Hepimizin bir olduğu, birlikte güçlendiğimiz, birlikte büyüdüğümüz ve birlikte yürüdüğümüz bu geceye ev sahipliği yapmış olmaktan; Acarkon ailesi olarak gurur ve mutluluk duyuyoruz.” İş adamları ve İç Mimarlar Odası Yönetim Kurulu üyeleri dahil 150’yi aşkın misafirin katıldığı, sohbetler ve yemek eşliğinde devam eden Motivasyon Gecesi, canlı müzik dinletisiyle sona erdi. İlerleyen süreçlerde faaliyetlerine birlikte devam etmek arzusunda olan katılımcılar, düzenlenecek olan etkinliklerde de bir araya gelerek daha büyük kitlelerle buluşmayı ve sektörün önde gelen tüm isimleriyle buluşarak etkinliklerin sürdürülebilirliğini sağlamayı hedefliyor.

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri