Acar Emlakçılar’a aday

Emlakçılar Odası başkanlığına adaylığını açıklayan Acar Emlak’ın sahibi Orhan Acar, düzenlediği basın toplantısıyla emlakçılarla bir araya geldi. Acar, “Sektördeki birik ve beraberliği sağlayacağız” dedi

Emlakçılar Odası başkanlığına adaylığını açıklamak için Yaka Marina’da emlakçılarla bir araya gelen Orhan Acar, birlik ve beraberlik mesajları vererek yeni dönemde daha güçlü olacaklarını söyledi. Acar’ın adaylığını açıklamak için düzenlediği kahvaltılı basın toplantısına Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Osman Karamercan, Esnaf Odaları Başkanları, emlakçılar, davetliler ve basın mensupları katıldı. Toplantı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

BİRLİKTELİĞİ SAĞLAYACAĞIZ

Açılış konuşmasını yapan Orhan Acar, başkanlığa olan inancının tam olduğunu, azim ve kararlılıkla çalışarak, emlakçılara köstek değil, destek olacağını dile getirdi. Emlakçılar arasında yıllardır birlik ve beraberliğin sağlanamadığına dikkat çeken Acar, şunları söyledi: “Maalesef Konya’da sağlanamayan sektördeki birik ve beraberliği bizim dönemimizde tam anlamıyla sağlayacağımıza canı gönülden inanıyorum. Emlakçılar Odamızın tüm sorunlarını yakından bilen biri olarak çözüm bulacağıma olan inancım tamdır. Sizleri şikayet ederek değil, sizlerle beraber sorunlarla mücadele etmeye hazırım. Biz bir oldukça, birbirimizi doğru anladıkça üstesinden gelemeyeceğimiz bir sorun yoktur. Emlakçılar olarak itibarımızın artması için ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırım. Yeni çıkacak olan emlakçılar yasasının biz Emlakçılara yansımalarını en iyi şekilde değerlendireceğimden emin olabilirsiniz. Bizleri birlik ve beraberlikten başka hiçbir şeye ihtiyacımız yoktur. Bende bu birlik ve beraberliği sağlayacağıma söz veriyorum.”

MUTFAKTAN GELEN BAŞARILI OLUR

KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan ise, 35 yıldır esnaf olduğunu ve mutfaktan gelen insanın her zaman başarılı olduğunu söyledi. Orahan Acar’a kayıtsız şartsız destek verdiğini kaydeden Başkan Karamercan, mevcut başkan Altunay’a karşı şunları söyledi: “Sizler hep mutfaktan gelmesiniz ve işinizin erbabısınız. Açık konuşuyorum, Orhan kardeşimizin kayıtsız şartsız yanındayım. Çünkü benim Konya’da 84 odam, 55 bin üyem var. Daha Sedat Altunay benim birliğime gelip de hayırlı olsun demedi. Sizlerin sorununu da bana iletmedi. Muhalefetlik başka, iş başka. Senin tapudaki sorununu ve dışarıda ne sorunun var biliyorum. Senin yanlış yaptığın işleri de biliyorum. Bilgisayardan bir belge verip de Ankara, Niğde, Aksaray’daki adamlara belge verdiğini de biliyorum. Bunları yaptıktan sonra da diyor ki; ’Biz seyyar emlakçıya karşıyız, kaçak emlakçıya karşıyız.’ Bu belgeyi biz değil sen veriyorsun. Bakanlıktan da bu yüzden uyarı aldın.”

ALİ İBİLEME merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri