Abdurrahim Albayrak: Biz Hocamızdan Memnunuz

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, teknik direktör Cesare Prandelli'den memnun olduklarını söyledi. Abdurrahim Albayrak, 'Lucescu' örneği vererek, bu yıl da şampiyon olacaklarını ima etti.Basın mensuplarına açıklamalarda...

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, teknik direktör Cesare Prandelli'den memnun olduklarını söyledi. Abdurrahim Albayrak, 'Lucescu' örneği vererek, bu yıl da şampiyon olacaklarını ima etti.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'ın İstanbul Başakşehir'e 4 - 0 yenildiği maça mazbatalarını almadan başkan Duygun Yarsuvat'ın isteğiyle gittiğini ifade etti. Başkan Yardımcısı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başakşehir maçına iyi ki gitmişim, iyi ki başkanımız beni oraya göndermiş. Çünkü o günkü o maçı yaşamasaydım o günkü o manzaraları görmeseydim, o gece saat 1 buçuğa kadar hem teknik heyet hem de futbolcularla bir konuşma yapmasaydım, işin ciddiyetini görmemiş olacaktım. Allah'ın bir takdiridir o akşam ben maça gittim. Maçtan da Florya'ya döndük ve bütün soyunma odasında maçtan önce maçtan sonra olan her şeyi gördüm ve hemen kolları sıvayıp işe soyunduk. Allah'ıma şükürler olsun istediğimiz ekip ruhunu en azından yüzde 50 yakalamış durumdayız."

"GECENİN YARISIND7A ÇOK DEĞERLİ HOCAMIZIN YANINA GİDİLMİŞTİ, BEN LECUSCU'NUN DİMDİK YANINDA DURDUM"

Bir gazetecinin teknik direktörleri Prandelli'nin kalıp kalmayacağı yönündeki bir soruya ise Albayrak, İtalyan çalıştırı Cesare Prandelli'den ve çalışmasından memnun olduklarını belirterek, şöyle cevap verdi:

"Biz hocamızdan memnunuz arkadaşlar. Zamanında Lucescu'ya da aynı şeyler olmuştu. Gecenin yarısında çok değerli hocamıza gidilmişti. Ben Lucescu'nun dimdik yanında durdum ve o sene biz şampiyon olduk. Siz bir kere hocanıza sahip çıkacaksınız. Hocanıza güveneceksiniz, hocanız size güvenecek, takıma güveneceksiniz ki takım da size güvenecek. Onun için diyorum ki bir olduk birlik olduk. Duygun hocama teşekkür ediyorum, bize bu yetkileri verdi. Yakında güzel şeyler olacaktır."

ALİ DÜRÜST: ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyesi Ali Dürüst de şampiyonluk yarışının daha yeni başladığını ifade ederek, "Takımımızın başında hocamız var. Yarış yeni başladı. Galibiyetten ziyade bize heyecan veren bir takım oluşturmak istiyoruz. Bu takım iki yıl üst üste şampiyon oldu. Hep beraber bu yarışın içinde olacağız. Bu yıl şampiyonlukta dördüncü yıldızı kazanmak için rekabet var. Hakeden şampiyon olsun biz şampiyon olmak istiyoruz." dedi.

Bir gazetecinin, 'Galatasaray’ın kadrosunda 41 oyuncu var. Ocak ayında kadroda ne gibi değişiklik olacak. Futbolcuların alacaklarında indirim olacak mı?' sorusuna Dürüst, şu cevabı verdi:

"Kadromuzda 41 oyuncu gözüküyor ama bunların 10 tanesi değişik yerlerde oynuyor. Kadroda 30’un üzerinde oyuncu var. Hocanın rahat idman yapacağı kadroya indirmek istiyoruz. Kadro dışı kalanlarda kıymetli oyuncular onlarda oynamak istiyorlar. Onların oynaması için tedbirler alacağız. Bunun üzerinde çalışıyoruz. Ocak ayında transfer düşüncesi yok."

Mayıs ayında başkan olma gibi bir düşüncesinin olup olmadığının sorulması üzerine de Ali Dürüst, "Yönetime girmedim ama bana bu görevi teklif ettiler. Kalan sürede en iyi şekilde kulüpte işlemeyen olayları işletmek, olayları şeffaf bir şekilde paylaşmak istiyoruz." diye cevapladı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri