Abdullah Öcalan'ın Kardeşi Fatma Öcalan 4,5 Ay Sonra İmralı'ya Gitti

İmralı Cezaevi'nde ömür boyu hapse mahkum edilen terörist elebaşı Abdullah Öcalan'ın kız kardeşi Fatma Öcalan, ağabeyi ile görüşmek için 4,5 ay sonra İmralı Adası'na gitmek üzere Gemlik'e geldi.İmralı cezaevinde kalan Abdullah Öcalan'ın...

İmralı Cezaevi'nde ömür boyu hapse mahkum edilen terörist elebaşı Abdullah Öcalan'ın kız kardeşi Fatma Öcalan, ağabeyi ile görüşmek için 4,5 ay sonra İmralı Adası'na gitmek üzere Gemlik'e geldi.

İmralı cezaevinde kalan Abdullah Öcalan'ın kardeşi Fatma ve yeğeni Dilek Öcalan ile diğer mahkumlardan Şeyhmus Poyraz'ın kız kardeşi Felek Cızlaşmak ve Cumali Karsu'nun yakını Pervin Oduncu, bu sabah saatlerinde geldikleri Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığında yapılan işlemlerinin ardından adaya gitmek üzere Gemport limanına hareket etti. Öcalan ve beraberindekiler buradan gemiyle adaya geçecek.

Fatma Öcalan ve beraberindekiler bir süre araç içinde bekledikten sonra işlemlerin tamamlanması için jandarmaya alındı. Bu sırada Dilek Öcalan’ın adaya gidip gitmeyeceği konusunda kısa süreli sorun yaşandı. Yaşanan telefon trafiğinin ardından sorun çözülünce mahkum yakınları içeri alındı. Burada kimlik kontrolü ve işlemleri tamamlanan Fatma Öcalan ve beraberindekiler ardından İmralı Adası'na hareket etti.

Fatma Öcalan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, 4,5 aydır adaya gidemediklerini belirterek, “4,5 aydır görmüyorum, kardeşimi özledim. Gidip göreceğiz, mutluyuz,” şeklinde konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri