Abdullah Aymaz’da şampiyonluk sevinci

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Okul Sporları Federasyonu kapsamında yer alan Yıldız Erkekler Basketbol turnuvası sona erdi.

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Okul Sporları Federasyonu kapsamında yer alan Yıldız Erkekler Basketbol turnuvası sona erdi. Merve Selçuklu Abdullah Aymaz Ortaokulu tüm rakipleri geride bırakarak yenilgisiz Konya şampiyonu oldu

Okulların çekişmeli mücadeleleriyle geçen maçlar, renkli anlara sahne oldu. Çeyrek final maçında Merve Selçuklu A. Aymaz 51, Meram Diltaş 50, yarı final maçında Merve Selçuklu A. Aymaz 29, Özel Selçuklu Diltaş Ortaokulu 26, Final maçında Merve Selçuklu A. Aymaz Ortaokul 80, Akşehir Mualla Yamaç Nigar 13, skorlarıyla son buldu. Merve Selçuklu Abdullah Aymaz Ortaokulu yıldız basketbol takımı yenilmeden Konya birincisi oldu.

Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Fuat Güneş, “Öğrencilerimiz inançlı ve kararlı mücadelenin sonucunda böyle bir başarıya imza attık. Öğrencilerimle gurur duyuyorum. Okulumuzu ve aileleri tebrik ederim.” dedi. Okul Müdürü İbrahim Aslan,“Akademik ve sportif alanda Konya’nın en başarılı okulu olduğumuzu yıldız erkek basketbol takımımızın Konya şampiyonluğuyla tescillemiş olduk. Turnuvada emeği olan herkesi yürekten kutluyorum”.dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri