Abdullah Avcı: Oyuncu Kalitesi Değil, Oyun Kalitesi Kazanmıştır

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray'a karşı elde ettikleri galibiyetin ardından maçı oyuncu kalitesinin değil, oyun kalitesinin kazandığını söyledi.İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, düzenlenen...

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray'a karşı elde ettikleri galibiyetin ardından maçı oyuncu kalitesinin değil, oyun kalitesinin kazandığını söyledi.

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, düzenlenen basın toplantısında Galatasaray'ın analizini iyi bir şekilde yaptıklarını belirterek, "Bugün itibariyle baktığınızda en kompakt oyunu oynayan, hücumda da geçişlerde en sağlıklı geçişleri yapan, geçen hafta itibariyle girdiğimiz 6 net püozisyonu değerlendiremeyen, bu hafta ise girdiğimiz bütün pozisyonları değerlendiren bir takım vardı. Bunun karşılığında da böyle bir sonuç aldık. Hedef takım olmaya doğru gidiyoruz. Bugün hala ligin en az gol yiyen takımıyız. Namağlup iki takımından bir tanesiyiz. Bu bizi son derece mutlu ediyor. Geyliştirmemiz gereken bir takım şeylerimiz de var. Bugün itibariyle oynadığmız oyunun karşılığını aldık. Sağlıklı ve adım adım gidiyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Türk futbolunun düşüşte oluşu ve milli takımla ilgili bir soru üzerine Abdullah Avcı, "Ben 21 ay milli takımın başında oldum. Milli takımla ilgili bir yorum bekliyorsanız yanılıyorsunuz. Milli takım koltuğu saygı duyulacak bir koltuktur. Ben orada oturan hocamıza saygı duyuyorum. Herkesin saygı duymasını bekliyorum. Sorunun A Milli Takım Teknik Direktörlüğü'nün olmadığını düşünüyüorum. Ben saygı beklemiştim ve saygı göstermeye devam ediyorum. Orası yorum yapılacak bir yer değil, destek olunacak bir yerdir, bu yüzden destek oluyorum." cevabını verdi.

İstanbul Başakşehir'in bütçesiyle ilgili bir soruya ise Abdullah Avcı, "Bütçeyi bilmiyorum; ama oyuncu kalitesi değil oyun kalitesi kazanıyor. Bugün itibariyle de oyuncu kalitesi değil, oyun kalitesi kazanmıştır. Bütçe ile ilgili bir şey söylemeyeceğim." karşılığını verdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri