Abdullah Avcı: Beşiktaş İle Zor, Tempolu Ve Keyifli Bir Mücadele Oynayacağız

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligin 9. haftasında Beşiktaş ile zor, tempolu ve keyifli bir maç oynayacaklarını söyledi.Türkiye Kupası 3. tur maçında Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'u normal süresi 1-1 biten...

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligin 9. haftasında Beşiktaş ile zor, tempolu ve keyifli bir maç oynayacaklarını söyledi.

Türkiye Kupası 3. tur maçında Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'u normal süresi 1-1 biten maçta, uzatma dakikalarında buldukları gollerle 3-1 yendikleri karşılaşama sonrası açıklamalarda bulunan İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, grup aşamasına kalıp ilk hedeflerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

İlk yarı iyi oynamadıklarını ve 10 kişi kalarak soyunma odasına 1-0 yenik gittiklerini belirten Avcı, "İkinci yarı önde baskı kurduk. Penaltı ve kırmızı kartla oyunu dengeledik. Sonra tehlikeli bir pozisyon yaşamadık. Futbolda bir takım gerçekler var. Uygularsanız, kazanırsınız. Rakibin hangi ligde olduğu önemli değil. Makas çok açık değil. Uzatmalarda golleri attık. İlk hedefimiz olan gruplara kalmayı başardık." diye konuştu.

Süper Lig'de 9 Kasım Pazar günü Beşiktaş ile oynayacakları maça da değinen Avcı, "Ligin en iyi takımlarından birine karşı oynayacağız. Oyun disiplinlerini sahaya en iyi şekilde yansıtıyorlar. Birbirine benzeyen iki takımın mücadelesi olacak. Yenilmezliğimiz geçen hafta 90+5. dakikada yediğimiz frikik golüyle bozuldu. 8 haftalık süreçte oynadığımız futbolun puan olarak karşılığını alamadık. Beşiktaş alternatifli ve zengin bir kadroya sahip. Beşiktaş'la zor, tempolu ve keyifli bir maç oynayacağız." dedi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri