Abdülkadir Karaduman: Geçinmek için 25 bin liraya ihtiyaç var

Saadet Partisi Konya milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, “Saadet Sahada” programı kapsamında Düzce’de vatandaşlarla bir araya geldi

“Saadet Sahada” programı kapsamında Düzce’yi ziyaret eden Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, “TÜİK rakamlarına göre gelir adaletsizliği son 11 yılın zirvesine çıkmıştır. Avrupa’da en kötü gelir dağılımına sahip olan ülkeyiz. Türkiye şartlarında en az 25 bin lira gelire ihtiyaç duyulmaktadır” dedi.

“Saadet Sahada” programıyla Saadet Partililer ülkenin dört bir yanında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Program kapsamında Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, ekonomide yaşanan sorunlara dikkat çekti.

“GELİR ADALETSİZLİĞİNDE 11 YILIN ZİRVESİNDEYİZ”

Saadet Partisi STK ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından düzenlenen “Saadet Sahada” programları kapsamında Saadet Partili kurmaylar, Türkiye’nin dört bir yanında sahaya inerek esnaf ve vatandaşlarla görüşüyor. Program kapsamında Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman Düzce’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Düzce de basın açıklaması yapan Karaduman, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ekonomide yaşananlar nedeniyle insanların geçinemediği ve asgari ücrete yapılan zammın da yetersiz olduğunu belirten Karaduman, “Bugün insanlarımız hem ekonomik açıdan hem de sosyal açıdan ciddi sorun ve problemler yaşıyor. Buna karşın televizyonlara baktığımızda iktidar mensuplarının kullandığı dilin insanlarımızı ayrıştırmak üzerine olduğu üzüntü ile izliyoruz. TÜİK rakamlarına göre gelir adaletsizliği son 11 yılın zirvesine çıkmıştır. Avrupa’da en kötü gelir dağılımına sahip olan ülkeyiz. Türkiye şartlarında en az 25 bin gelire ihtiyaç duyulmaktadır” dedi.

“RANT ODAKLI DEĞİL, İNSAN ODAKLI OLMALI”

23 Kasım’da meydana gelen Düzce depremine ilişkin konuşan Karaduman, hükümetin afetler konusunda gerekli tedbirler almadığını ifade etti. Türkiye’nin deprem kuşağında olduğunu hatırlatan Karaduman, “Maalesef buna rağmen bu afetlere yerinde müdahale edecek donanımlı bir sistemin kurulamadığını görüyoruz. Düzce’de de deprem sonrası yeterli çalışmaların yapılmadığını Düzceli vatandaşlarımızın gündeme getirdiği hasar tespit raporlarıyla görmüş olduk. Gerekli verile dayanmadan yapılan hasar raporları Düzcelileri mağdur etmiştir. Hasar tespit raporlarının hakkaniyetli bir biçimde yapılması, yaşanması muhtemel depremlerden en az hasarla atlatılması için çalışma yapılması, ilçelerin ve il merkezinin depreme dayanıklı bir biçimde hazırlanması gerekiyor. Bunun rant odaklı değil, insan odaklı olması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ

Program kapsamında Abdulkadir Karaduman’ın yanı sıra Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Recep Sarıdoğan ve Düzce İl Başkanı Tahir Çengel, Düzce Ziraat Odası’nı ziyaret ederek çiftçilerin yaşadığı sorunları dinledi. Ziyaretin ardından sahaya inen partililer, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek önce sorunları dinledi, ardından Saadet Partisi’nin çözüm yollarının anlattığı gelecek vizyonu hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Düzceli esnaf ve vatandaşlara ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden Karaduman, “Çalmadık kapı, sıkmadık el, dokunmadık kalp bırakmayacağız” diyerek programı tamamladı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri