Abd'de Alışveriş Merkezinde Silahlı Saldırı

ABD'nin New Jersey eyaletinin en büyük alışveriş merkezi olan Garden State Plaza Mall'de meydana gelen silahlı saldırıda ölü ve yaralının olmadığı bildirildi.

ABD'nin New Jersey eyaletinin en büyük alışveriş merkezi olan Garden State Plaza Mall'de meydana gelen silahlı saldırıda ölü ve yaralının olmadığı bildirildi.

Yerel saatle 21.19 sıralarında alışveriş merkezine gelen bir şahıs, 3-4 el ateş açtıktan sonra ortadan kayboldu. Olay yerine gelen güvenlik görevlileri, alışveriş merkezinde bulunan çalışan ve müşterileri dışarı çıkardıktan sonra saldırganı aramaya başladı.

Paramus Polis Şefi Kenneth Ehrenberg, arama çalışmalarına devam ettiklerini, şu ana kadar gözaltına alınan kimsenin olmadığını açıkladı. Ehrenberg, şahsın motorsiklet kaskı taktığını, siyah giyimli bir erkek olduğunu söyledi. Bölgeye çok sayıda polis memuru sevk edildi. Havada yaklaşık 4 helikopterle operasyon yapan polis, bölgede arama çalışmalarına devam ediyor.

Saldırganla göz göze geldiğini belirten alışveriş merkezi çalışanı Ahmad Nammus, şahsın "Kimseye zarar vermek istemiyorum." dediğini aktardı. Cihan Haber Ajansı'na (Cihan) konuşan Nammus, şahsı, 20-22 yaşlarında, başında motorsiklet kaskı olan birisi olarak tarif etti.

Saldırganın yanından silahla geçtiğini belirten Nammus, o esnada çok korktuğunu ama yara almadan kurtulduğu için kendini şanslı hissettiğini belirtti. Görgü tanıkları ise, 7 el silah sesi duyduğunu ifade etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri