A2 zirveye demir attı

Konyaspor A2 takımında galibiyet serisi tüm hızıyla sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip aldığı galibiyetlerle zirveye demir attı.

TFF A2 Ligi Güney grubunda mücadele eden Konyaspor 12.hafta maçında konuk ettiği Kayseri Erciyesspor'u Recep Aydın (2), Muhammed Yürükuslu ve Abdülkerim'in golleriyle 4-0 mağlup ederek, oynadığı son 8 maçından da galibiyetle ayrılarak müthiş bir seri yakaladı.

Kazandığı maçlarla liderliğini pekiştiren yeşil-beyazlı ekip son olarak  ligdeki ilk ve tek yenilgisini aldığı Kayseri Erciyesspor’u yenerek hem rövanşı aldı hem de liderliğini iyice sağlamlaştırdı. Konyaspor aldığı 4-0’lık galibiyetle Rakibiyle arasındaki 5 puanlık farkı da korudu.
Rakipleri karşısında iyi futbol oynadıklarını ifade eden A2 antrenörü Salih Eken kazanmanın güzel olduğunu söyledi Eken, “ Takım olarak son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık. Bunu devam ettirmek istiyorduk. Oyuncularım yaptıkları çalışmada ilk ve tek yenilgisini aldığı Erciyesspor’a daha hırslı hazırlandılar. İlk yarıda iyi futbol oynadık. Kaçırdığımız pozisyonlar vardı. Ancak ilk yarıyı 2-0 önde kapadık. İkinci yarı baskı yiyeceğimizi biliyorduk öylede oldu. Ancak bu baskıyı üzerimizden atmasını bildik. Daha sonra 2 gol daha bulduk ve maçı kanadık. Liderliğimiz sürüyor. Bunu devam ettirmek istiyorum. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tek tek kutluyorum” diye konuştu Konyaspor A2 Ligi Güney Grubu'nda 13.haftada 18 Kasım Çarşamba günü deplasmanda takipçisi Gaziantepspor ile karşılaşacak. TFF A2 Ligi Güney Grubunda 12. hafta sonunda şu sonuçlar alındı: Konyaspor  4-0  Kayseri Erciyesspor,   Mersin İdman Yurdu  0-3  Gaziantepspor , Diyarbakırspor  1-2  Gaziantep Bşb, Kayserispor  1-1  Sivasspor  
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri