A2 Takımın konuğu Rizespor

A 2 Ligi Final Grubunda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, grubun 13. haftasında bugün Çaykur Rizesporu konuk edecek.

A 2 Ligi Final Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, grubun 13. haftasında bugün Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Selçuklu Belediye Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.30’da başlayacak. Zorlu maçı Konya bölgesi hakemlerinden İbrahim Alper Gümüş yönetecek. Gümüş’ün yardımcılığını Mustafa Aydın ve Hakan Basık yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Murat Bardakçı. 12. hafta maçında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan ve 23 puanla ligin 3. sırasında yer alan Konyaspor, final grubunun son haftasına avantajlı girmek için galibiyet almayı hedefliyor.

Yeşil-beyazlıların rakibi Çaykur Rizespor ise 7 puanla 7. sırada yer alıyor. Final Grubu’nda liderliği Galatasaray 28 puanla sürdürüyor. A2 Ligi Final Grubu 13. hafta maçlarının tamamı bugün saat 15.30’da oynanacak. Karşılaşmaların programı ise şöyle: ,

,

,

Çaykur Rizespor.

Final grubu ve Klasman grubu müsabakalarının ardından, Final grubunda ilk 4 sırayı alan takımlar bir torbada, Klasman gruplarını lider tamamlayan 4 takım diğer torbada olmak üzere kura çekimi yapılacak. Bu 8 takım, A2 Ligi şampiyonu olmak için Play-Off maçları oynayacak. Tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final, yarı final ve final maçları gerçekleşecek. Bu maçlar sonucunda, kazanan takım 2011-2012 sezonu A2 Ligi Türkiye Şampiyonu olacak. Yarı finalde kaybeden takımlar ise 3.lük-4.lük maçı oynayacak.

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri