A2 Takımı İstanbul yolcusu

TFF A2 Ligi Final grubunda 9. hafta maçları oynanacak tek karşılaşma ile başlayacak

TFF A2 Ligi Final grubunda 9. hafta maçları bugün oynanacak tek karşılaşma ile başlayacak. Bu grupta mücadele eden ve liderlik koltuğunda oturan Konyaspor 9. hafta maçında maçında yarın Kartalspor ile karşı karşıya gelecek. Sezonun 2. yarısına Kardemir Demirçelik Karabükspor’u 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek zirvedeki yerini korudu.   Yeşil-beyazlı ekip ilk maçta rakibini sahasında Kartalspor’u 1-0 yenmişti. Konyaspor grubun 8 haftası geride kalırken 19 puanla zirvede yer alıyor. Yeşil-beyazlı ekip oynadığı 8 maçta 6 galibiyet bir beraberlik aldı.

Bir maçta ise sahadan yenik ayrılan temsilcimiz bu karşılaşmalarda 15 gol atarken 4 gol yedi. Rakip Kartalspor ise 13 puanla 4. sırada bulunuyor. Oynadığı 8 maçta 3 galibiyet alan İstanbul temsilcisi 4 maçta berabere kaldı ve tek yenilgisini Konyaspor’dan aldı. Kartalspor bu maçlarda 8 gol atarken kalesinde 6 gol gördü. TFF A2 Ligi Final Grubu bugün oynanacak Çaykur Rizespor, Beşiktaş maçı ile başlayacak.

Ligde 9. hafta yarın oynanacak karşılaşmalar ile tamamlanacak. Yarın oynanacak karşılaşmaların programı şu şekilde: Medical Park Antalyaspor -Gençlerbirliği, Kardemir D.Ç. Karabükspor-Galatasaray A.Ş., Kartalspor-Konyaspor. Konyaspor zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayarak bugün İstanbul’a hareket edecek. Yeşil-beyazlı ekip tek yenilgisini tattırdığı Kartalspor karşısında galip gelmek ve zirvedeki yerini korumak istiyor. Ligin bitimine 6 hafta kala yarış hız kazandı.

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri