A2 Takımı hazır

Yarın kendi saha ve seyircisi önünde Adanasporu ağırlayacak olan Konyaspor hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Temsilcimizin tek hedefi galibiyet almak


A2 Futbol Ligi Güney Grubunda mücadele veren Konyaspor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Sivasspor’a 3-0 mağlup olan Yeşil-Beyazlılar bu hafta oynayacağı Adanaspor maçından 3 puanla ayrılarak liderliğini sürdürmek istiyor. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, oyuncuların hırslı ve istekli olmaları teknik heyetin yüzünü güldürüyor.
Adanaspor maçından mutlak 3 puanla ayrılacaklarını ifade eden Konyaspor A2 Takım Antrenörü Salih Eken” Yarın kendi evimizde önemli bir karşılaşma oynayacağız. Rakibimizden çekinmiyoruz. Hazırlıklarımızı bugün tamamlayacağız. Önemli bir eksiğimiz bulunmuyor. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak maçı kazanacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Öte yandan A2 Güney Grubunda 27 Nisan Salı günü oynanacak olan karşılaşmaların programı ise şöyle Saat: 15.30 Konyaspor-Adanaspor, Gaziantepspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kayseri Erciyes-Sivasspor, Mersin İdmanyurdu-Kayserispor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri